måndag.
2009-08-31 / 16:47:20 / Allmänt

Ja då var det gjort iår igen. Skolfotot är taget och såklartär jag inte nöjd. Iaf tror jag inte det, vi fick ju som inte se fotorna. Jag fick iaf sitta iår för typ första gången, hah chill. Men annars har skoldan varit sisådär, har mått dåligt halva dan, sen kom evelina till min räddning med en alvedon, tack gumman.

Jag får väll se vad som händer ikväll. Antar att det blir rätt chill eftersom ja inte har nått att göra. Tänkte höra om jag kunde umgås med sanna och jenny men dom hade träning. Kanske tar och städar rummet som det aldrig blev att göra igår, jag vet är är väll lite lat. Jag sitter också och kollar när det är match nästa gång och det är ju lördag, då vi drar oss iväg mot jokkmokk och ger dom lite stryk!

Bilder från dagen:


 

det blev förlust..
2009-08-30 / 21:24:41 / Allmänt

..med 1-0. Surt, jag missade ett friläge. Annars gick det hyffsat bra kan jag säga.

Ska kolla lite kläder och städa undan allt i mitt rum. Blir nog inte allt för sent idag eftersom jag börjar känna mig en aning trött redan nu. Hoppas på en tidig kväll så jag inte ser ut som ett emo imorron på skolfotot. Puss!
 babygirl, jag är så glad att du finns. Jag skulle aldrig klara mig utan dig. Puss bästavän! <3

söndag.
2009-08-30 / 12:34:23 / Allmänt

Tudda drog just. Hon sov här inatt och vi slockande efter 3 nån gång igår. Sovit typ 6 h inatt och jag är dödens trött, vi har bara legat och degat i soffan, checkat skolkatalogen, sett på mtv, och pratat om skolfotot imorron. Jag är inte taggad. Ska försöka vila lite så jag är pigg till ikväll då det är match mot infjärden, tagga!


lördag.
2009-08-29 / 23:20:48 / Allmänt

Ja, nu har jag klippt mig. Det blev väll sådär. Ni får bild nån dag, men som sagt inte den minsta förändring typ.

Jag träffade iaf massor med folk på stan, haha! Sen blev det att hyra film åde innan vi begav oss till kallax, där vi bakade, chillade och sen drog vi med moppen för att bubbla bubbelpool. FYFAN vad härligt det vra. Ligga där i och bara snakc aom alltfrån himel till jord och dunka musik. Fick ngr skrattanfall på köpte också bara för att matilda holmberg är världens mest roligaste person! Men nu ska jag snacka klart med emma och sen ska vi se film och ha det bäst resten av kvällen, kyss. :)


lördag.
2009-08-29 / 11:46:14 / Allmänt

Om cirkus 1,5 h ska jag klippa mig. Hoppas det blir bra, ni får bidl senare. OCH det värsta är att jag vet inte riktigt helt än hur jag har tänkt att klippa mig, men det blir väll inte nån stor förändring.

Jag somnade direkt när jag gick o la mig igår, redan vid halv 2 slockande jag bara sådär, fan vad skönt. Fast jag är ändå trött blev väckt av minna imorse, höhö. Ikväll blir det myskväll med tudda. Skriver senare så ni vet vad som faller mig in. Vi hörs!

Nu ska jag byta om och sluta sega så mycket, få i mig nå mat och sen åka in till stan.

fredag.
2009-08-28 / 23:23:30 / Allmänt

Jag har just nu ff här hemma, så sitter här helt själv. Det är faktiskt väldigt skönt. Fast jag har typ telefonpratat bort hela kvällen sen jag kom hem. Jag är inte trött, inte glad,inte sur utan bara helt tom,känns sjukt. Jag längtar helt ärligt till imorron, då jag ska umgås med tuddagirl och bubbla tills vi kokar upp. Blir stan på dan tomorrow jag ska ju klippa mig åde! Men jag bloggar väll imorron innan jag drar mig in mot stan, hej så länge sötnosar!

Alltså jag känner mig som en boll, det är bara lite svårt just nu. Jag vill göra som jag vill, men det är ju jävla fullt upp 24/7 typ. Ajja, ska göra det bätsta av det. MINNA,TUDDA,LYDIA,IDA! ni gör min dag babes! <3


jag är lika hungrig som kon i hagen.
2009-08-28 / 16:27:27 / Allmänt

Porsön nu, sen bv. Skriver då jag kommer hem ikväll. Puss!

@ minnas place.
2009-08-27 / 18:19:15 / Allmänt

Enhetsdagen today. Haha, fyfan alltså. Jag gjorde då allting, jag o sanna körde järnet, fan vad bässst. Vissa grejer var faktiskt så roligt jag höll på asgarva. Men jag säger bara såhär att nästa år då vi är 9.or då jävlar ska 8.orna och 7.orna få det skämmigt, skadeglädje typ ?

Jag och minna har befunnit oss i stan ett tag där jag köpte dust it och bokade en klipptid till på lördag. Träffade lite folk också. Sen har vi chillat här, och minna är i full gång med att bygga sin byro och välja kläder till helgen. Och vad gör jag jag sitter och bloggar o lyssnar på musik, felåt gumman. Men till lite hjälp har jag ändå varit. Minna har även suttit och pratat hela tiden ungfär under vistelsen i stan och jag har nästan skavsår i öronen, haha! Nä nu ska jag ta och dra mig härifrån och hjälpa tjejen.

Skriver ikväll!

telefonprat.
2009-08-26 / 22:07:51 / Allmänt

Har just snacka i telefon med tudda och nu snackar jag med minna.
Tänkte sätta på en ny film vi fått film, men jag ångrade mig på en gång när jag kollade på klockan och upptäckte att jag har ju faktiskt annat för mig, där ser man. Blir nog inte en så tidig kväll denna heller som jag ahde hoppats på, för jag kan säga att sluta skolan 15.10 tar kål på mig, verkligen.
Jag minna och tudda har spridit planer för helgen, får hoppas det blir så. Imorron ska jag umgås med min godmorgon tjej, och på fredag ska jag till staden med brudarna. Helgen bli oxå gr8 om det blir som planerat. KYSS!

 haha, om jag minns. Att jag minns! sommar 09.

onsdag.
2009-08-26 / 17:51:46 / Allmänt

Dagens..
Dagens outfit: gråa mjukisar, vitt linne, rosa slappt linne och adidaskofta.
Dagens låt: Justin biber- favorite girl.
Dagens dusch: ingen, men efter träningen.
Dagens frisyr: boll på skallen och hängade lugg.
Dagens smink: foundation endast.
Dagens planer var: skolan och träna.
Dagens ville ha: kortare dag i skolan! ;o
Dagens saknad:
Dagens drog: tuggummi.
Dagens tråkigaste: SKOLAN.
Dagens roligaste: men lätt folket som kom så överskande today.
Dagens finaste: ehh, ingen aning.
Dagens var tvungen: att va i skolan.
Dagens dricka: vatten, höhö.
Dagens köp: inget alls.
Dagens mat: skol lunch, och sen till middag tacos.
Dagens sjuka: absolut inget alls!
Dagens mående: priiima fast trött.
Dagens mening: " men godmorgon"

Träning snart, inte så jättepepp för jag är trött som bara den. Men träna ska jag sen skriver jag tonight om vad som faller mig in. Puss så länge.

tisdag.
2009-08-25 / 20:30:18 / Allmänt

Jag sitter här mitt i puasen av linas kvällsbok som jag sitter o ser.

Dagen har gått bra, härligt att inte behöva jobba och bara gå igenom dom olika ämnerna, men skoldan har ändå varit väldigt händelserik. Jag försår inte hur jag ska orka gå till 15.10 alla dagar utom fredag då det är 13.55, vi kommer ju vara helt döda tills jul redan,nästan iaf. Har förövrigt bara tagit det lugnt. Imorron har vi sovmorgon till 08.45, fast bara halva klassen, chill!

Nu börjar det igen,puss!

första dagen avklarad.
2009-08-24 / 20:22:16 / Allmänt

Ja, jag klarade mig igenom första skoldagen även fast vi gick heldag. TRAGISKT ENGLIGT MIG! Första dan efter sommarlovet går man väll ändå halvdag ? Jaja, vi gjorde inget speciellt pratade mest om schemat åde vi har ju fått en ny mentor nu. OCH jag är så himla glad över att få träffa alla, sjukt kul det var, jag har saknat vissa som fan. Puss på mian söta vänner, och det fanns vädligt mycket att prata om! Men inte så pepp på imororn då vi börjar gå efter schemat ;o
Nog om skolan. Har varit med minna resterade dagen till min träning var. Chillkväll, fan vad jag ska chilla tills jag somnar, det är faktiskt härligt att ha sånna kvällar sometimes.

 STAMP ON THE GROUND! :D

söndag.
2009-08-23 / 21:23:29 / Allmänt

Dagen: Vi vann mot kriuna med 5-1, jag gjorde 2 mål. Sedan for jag hem till angelciao h vi badade bubbelpool i säkert 1 timme och lyssnade på musik sedan gjorde vi oss klara och for till gammelstad där vi kollade fotboll. Adam kom oxå och sen minna, där väl träffade vi samuel och pontus. Efter deras träning snackade vi med pontus ett tag åde innan vi alla begav oss hemåt.

Imorron är det skola och fysatan vad sommarlovet har gått snabbt. Men min sommar har iaf varit helt underbar den bästa av alla. Den har bestått av : psg, uff, umgåtts med folk, sena kväller med folk, stan, klubbviken, sett skaburbian, spelat fotboll, lärt känna massa nya människor, varit i norge, steekkt som fan, tjejkvällar, varit i antnäs och umgåtts med mina vänner och massamassa mer! <3
Jag har typ noll bilder efterosom dom flesta försvann då jag fick virus. Men som sagt om ni kollar på alla bilder jag lagt upp under sommaren förstår ni nog vad jag har gjort! :D <3

kom änglar.
2009-08-22 / 20:41:36 / Allmänt

Det gick inte så bra idag. Vi förlorade båda våra matcher, men studtals spelade vi bra. Mot infjärden blev det 2-0. Sen mot öjebyn 3-1, jag gjorde målet för oss där. Ajja, nya tag imorron då vi möter kiruna.

Alltså tror ne jag är nå smart lr ? Igårkväll så spillde jag nagellack på mina gråa assköna mjukisar så jag sprang snabbt ner och sköljde av dom och idag syns knappt fläcken, tur de. Sitter och smsar med pontus för tillfället, skulle vara med han imorron men tror inte det blir nått han hade 2 träningar. Blir nån anna dag. Alltså jag måste bara få tillägga att jag skrattat förbannat mycket idag, åt rheymart, adam och allt o alla, fan vad kul! :D Måste väll nyttja dom sista dagarna av sommarlovet väl, i guess. På måndag är det skola, fyfan -.- Ska iaf lägga mig i sängen och se film på datorn nu,puss! Sen blir det att få massage av mamma, eftersom på matchen idag fick jag en lårkaka hoppas det går över till imorron :o

Lista, bara för att jag har tråkigt.
Jag kommer från: luleå
Jag heter: Natalie
När fyller du år? 22 mars
Tycker du om någon just nu? tveksamt.
Om sex månader: om jag tkr om nån då lr va?
Jag samlar på: inget tror jag.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? tudda och minna oftast.
Gillar du golf? nej.
Vilken tid gick du upp idag? 07.30
Har du sovit i din egna säng inatt? japp
Har du sovit ensam inatt? ja
Har du strumpor på dig nu? ja
Hur svarar du i telefon? beror på vem det är som ringer.
Vad ska du göra ikväll? se film och bli masserad!
 Vad ska du göra imorgon?  spela fotboll och vara med folk.
Var vill du bo när du blir stor? i luleå lr gbg vore nice.
Är det okej att gråta? ja
När grät du senast? minns inte.
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar
Skulle du göra om du vann en miljon? spara,resa, köpa massor såklart.
Bär du glasögon eller linser? nej.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej =)
Har du piercing? öronen
Har du tatuering? nope
Vill du gifta dig? ja
Vill du ha barn? ja
Solar du ofta? ibland, men inte på solarium.
Är du bra på att laga mat? haha nej
Gillar du att dansa? OHYES!
Hur vig är du? typ inge alls.
Vilken är din favoritglass? b&j
Tror du på ett liv efter döden? jag vet inte
Bor dina föräldrar tillsammans? jåå
Är du morgon eller kvällsmänniska? mest kvälls, men båda.  
Vilken ögonfärg har du? blåa
Vilka hårfärger har du haft?  typ blond,rött,brunt och nu blond
Har du någon gång gråtit dig till sömns? ja
Är du beroende av något? ja
Senaste låt du hörde? knock you down.
Brukar du bädda sängen?jaa.
Har du kysst någon den sista veckan? ja.
Vem kramade du senast? vet inte
Var du glad igår? på dan ja, kvällen nej.
Sminkar du dig? ibland
Känner du dig värdelös? nä.

go for it girl.
2009-08-21 / 20:22:46 / Allmänt

Hemma dåra. Gick på stan med mamma i ungefär 2 timmar sedan lämnade jag hon och gick vidare med sanna,jenny,elin,sara och emmelie. Vi har då väldigt kul jag kan jag säga! Följde sedan med s&j hem till dom och satt där o käkade godis och pratade om skolan ett tag. Sedan hade jag ju såklart glömt min moppenyckel i stan så det var bara att låna sannas cykel och hämta den, det var faktiskt döjobbigt. Tog bussen hem 18.35 och har bara chillat sen dess. Måste bli en tidig kväll för imorron gäller det. Jag är grymt taggad men väldigt nervös också. BODEN, LILLA VM. HERE WE COME!

 det som blev köpt idag.
 elin testar kläder, dock inte seriöst.
 <3