if you were a dream, i would take you as a nightmare.
2009-12-31 / 12:28:01 / Allmänt

Every day
Every night
I wanna see you baby,
stayin´ by my side.
You´re my little angel,
you´re my little star.
I´m still waitin´ every hour,
you´re so close to my heart.

Vaknade för inte så länge sen, har käkat frukost och inget mer. Ska börja min packa alla stuffs som ska med till marcus. Sen chilla, duscha och göra mig klart o allt sånt. Ska även bädda sängen, haha det var ett tag sen.

Men jag säger det redan nu, gott nytt år allesammans! Ha nu en riktigt god fortsättning ocvh hoppas 2010 blir great! Jag hoppas då att mitt år kommer bli helt awesome, om man tänker på sommaren Gothia o allt ju! Så man kan säga att jag är rätt taggad för 2010.

Så alltså nyår kommer firas hos marcus med folk, himla kul! Kiss and hugs partypeople! ♥

2012
2009-12-31 / 00:46:41 / Allmänt

Det blev ju då att se 2012, själv tyckte jag dne var helt okej, det var inte dålig men inte sådär jättebra heller.

Nu ska jag röja upp här i mitt lilla rum, sen borsta tänderna och hoppa i säng och lyssna på musik. Jag är verklingen trött, imorgon blir det att sova ut, som fan alltså. Så man är PIGGELIN på kvällen!

Nu känner jag att jag börjar bli lite övertrött så inte så bra att jag skriver då, puss nattugglor.
Vi hörs tomorrow!

we were always meant to say goodbye.
2009-12-30 / 17:44:19 / Allmänt

Har spelat 2 matcher i arcus idag med stadslaget, vi " luleå" vann båda, vi vann mot både piteå och boden. Jag gjorde 2 mål, rätt så kul. Mamma ska bjuda mig på bio ikväll bara därför, haha thanks mami. Blir att se 2012 som jag inte har sett ännu, det är typ 2.40 h så ja, hoppas den är bra!

Har just duschat och ska käka nu, sen blir det att städa rummet och fixa fram lite grejer till imorgon om jag orkar. Har fortfarande inte betsämmt vad jag ska ha på mig, men det löser sig nog.

Nu ska jag måla naglarna och äta maaaaaaaaat. Hörs inatt! :)

later.
2009-12-29 / 19:42:55 / Allmänt

Ja, jag hittade en bh på stan sen så hittade jag ett par skor jag vill ha som mamma ska köpa till mig nästa vecka tror jag. Intressant va ?

Ska fixa lite till imorgon, packa väskan och ta fram alla kläder. Ska spela matcher med komunlaget imr i arcus, samlig redan 09.00, men det blir säkert jättekul. Länge sen det känns som att man spelade mastch!

Jaja, jag är vrålhungrig så ska gå och ta och stoppa mig nått i magen. Sen vet jag fan inte vad som händer, tar kvällen som den kommer. Ska föröska gå och lägga mig tidigt, typ vid 12 fast det kan jag ju bara drömma om, kommer säkert somna 2 lr nå.

Intressanta klubben antecknar, onödigt inlägg. Men vi hörs imorgon, kiss and hugs!

tisdag.
2009-12-29 / 12:49:32 / Allmänt

Ska käka nu, sen fixa mig. Har just duschat, sen blir det att ta bussen till stan.
I´ll write later.

måndag.
2009-12-28 / 23:01:10 / Allmänt

Måndag idag, att det inte är skola känns underbart. Länge sen jag inte var i skolan på en måndag, jag säger bara lov. Men, vart i stan ett tag med sanna,jenny,angelica och sen elin o emmelie ett tag. Blev att köpa trosor och en tröja, på rea! Sen blev det hockey med folket, dock så förlorade luleå, sämst alltså.

Ska chilla hela kvällen, möjligtvis att jag läser ut boken " inte som anfdra döttrar" har bara 20 sidor kvar så. Sen ska jag ta ett snacka med mamma min, hon och jag har en liten fight. Hon går mig på nerverna och vi har inte helt samma åsikter, morr. Pappa är i inte heller min vän för tillfället, less ? ohja.

Stan imorgon igen ?! ja ni, jag har varit i stan 4 dar i rad typ med sanna o jenny imorgon också. Stadsbarnen  typ, haha nä med ska köpa en bh och kolla en tröja, skor med eftersom jag inte hann med det idag. Men nog blir det en bra dag imorgon också, livet flyter på.

Pussohej.

;*
2009-12-27 / 22:54:59 / Allmänt

I'm chillin' in my bed yo. Nej okej, men hej. Jag har just tvättat bort sminket och dragit på mig en stor t-shirt. Ligger i sängen och ska snart sova, är dötrött. Steg upp 08.30 idag, så inte det minsta konstigt.

Glömde ju förövrigt att berätta i förra inlägget att igår blev det en helbra kväll. Började hos Angelica med massa folk ,sen vandrade vi alla ( 13 pers typ ) över till saras place där vi chillade åså. Drog vid 11 nångång då dom flesta begav sig hemmåt. Hände lite grejer också, skrattliga saker.

Imorgon blir det en sista runda på stan med angelica,sanna o jenny för att leta reda på skor och underkläder, rearearea. Hoppas jag hittar nått, behöver verklinge det. Sen hocket 19.00- Luleå hockey förfan.

Nu film typ - sen sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaa som jag har längtat till att få sova, känns alltid så bra då man är riktigt trött, då det bara sbider i ögonen att bara lägga sig ner och sova helt enkelt!

kärlek;



söndaG.
2009-12-27 / 18:01:26 / Allmänt

Jag vill typ bort, jävligt långt bort från Luleå. Typ stockholm hade passat bra. För nu händer det rätt mycket som jag inte pallar. Eller mycket är det väll inte, men jag är less på att det händer samma saker every day, jag vill se nått nytt. Less på luleås butiker, less på luleås folk, less på luleås aktviteter. Ja en hel del.

Blev en tripp in till stan idag, först inpuls sen nån halvtimma i stan med sanna o jenny. Sen har jag suttit och glott på min brors hockeyträning, jag höll på frysa ihjäl, mina fötter och händer var typ iskalla och ja vettefan hur jag ens kunde ta mig till bilen. Menmen, nu är jag hemma i ett överkokande hem, pappa håller på att elda i öppnaspisen så värmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jatack.

Måndag imorgon, vad händer då ? Måste till stan och kolla om jag hittar nå skor, underkläder och väska. Sen äre ju fan hockey på kvällen, det vare ett tag sen, weho.

Jag längtar till nyår, 4 dar! Partypartryparty.

'Ikväll blir det väll att chilla i guess, se film, äta onyttigheter och sitta här. Ska försöka städa rummet så det är överstökat. Det är äckligt stökigt igen, jag får typ städa hela tiden känns det som..

Käk nu, skriver tonight.


glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.
2009-12-25 / 23:48:48 / Allmänt

Jag har i princip under hela tiden sen jag skrev sist gått och småätit godis, choklad, choklad, choklad. Nu mår jag illa, och ja jag ångrar det. Ska gå och borsta gaddarna nu och sen hoppa i sängen och slå på en film.
Kan knappt bärga mig tills jag får lägga mig under mitt svala täcke!

Alla gör misstag, ohja. Ibland större än andra, saker man ångrar och ibland bara inte kan sluta tänka på..

STAN TOMORROW!

feel the fear and do it anyway.
2009-12-25 / 19:41:15 / Allmänt

Till att börja med kan jag säga att det inte längre ser ut som att en bomb har slagit ner i mitt rum, för nu har jag städat. Rensat hela rummet, gjort om lite ( satt upp hyllor och gjort om sminkbordet) och städat hela rummet + att jag hjälpt mamma = vattnat blommorna och dammsugit. Så, en applåd till mig. Ungefär vad jag har roat mig med under dagen.

Jag älskar min nya dator, helt jävla perfekt på alla sätt o vis. Tack än en gång mina kära föräldrar.

Tagga mellandagsrea imorgon med sanna och jenny, jojevlar vad det ska shoppas. Har typ 1000 kr, allt lär ryka första timmen. Men smällar man får ta då jag är i farten, det är rea och jag har pengar. Kläder, skor ja massa skulle behövas. Jag har faktiskt suttit här och gjort en lista över allt jag behöver, duktigt.

AHH, sitter och dunkar musik och har huset för mig själv. Känner mig på discohumör och jag vill göra nånting! Jag är jättepepp för att göra nått, nån som känner likadant ? Imorgonkväll kanske, får väll se.

Slänger nog in ett inlägg senare, pussohej.

happyface.
2009-12-24 / 22:04:20 / Allmänt

ÅH, jag är lycklig. Tack för allt!
- ny dator
- usb-minne
- högtalare till mobilen
- smink
- pengar
- gymkort och gymkläder
- sängkläder
- hårprodukter
- ansiktsgrejer
- kläder
- godis
- 4 böcker
- sminkväska
 
Jag har säkert glömt nått nu, men som sagt helt great.
På lördag blir det stan, mellandagsrea ohyes!

JULAFTON!
2009-12-24 / 10:56:23 / Allmänt

GOD JUL ALLIHOPA!
Ha en riktigt bra jul nu, det ska då jag ha. ♥

tisdag.
2009-12-22 / 22:38:51 / Allmänt

JULLOV, helt fucking awesome. Hur härligt som helst, det här är vad jag verkligen behöver, jullov!
Lovet började förövrigt rätt bra, slutade 11 idag, sen blev det stan för att köpa de sista julklapparna sen hem till s&j för att sova lite innan det var dags för träning.

Nu sitter jag här glad och pigg. Betygen fick vi ju också idag, jag är ganska nöjd faktiskt. Imorron blir det gymet med s&j, rätt pepp på det faktiskt.

FAn vad härligt att kunna vara uppe länge, sova som fan, umgås med massa. OCH HÖR OCH HÄPNA. Det är jul om ungefär en dag. Tiden bara springer iväg, jag hinner knappt med. Det här halvåret i 8.an har gått så sjukt snabbt, känns som att jag kommer bli vuxen alldeles snart, att allt bara rusar förbi.

Men iaf, detta lov kommer säkert blir helt great. Ha ett bra lov ni också, sköt om er. PUSS

monday.
2009-12-21 / 18:16:01 / Allmänt

Åh, det tog verkligen på krafterna imorse att gå upp så tidigt. 06.45 ringde min klocka, jag såg ut som en zombie och var inte på bästa humör. Men, tidiga mornar är ju inte min grej så inget ovanligt.

Skoldan har bestått av film,betygsnack, fått tbx prov och mött killarna i innebandy på idrotten, så klart så vann ju vi tjejer! Efter school blev det inpuls med sanna och jenny, är helt slut i benen efter det passet. Har just käkat, var vrålhungrig hade inte ätit sen lunchen. Den här kvällen kommer vara chill, tv-dator-läsa, typ.

Imorgon blire halvdag, kommer ändast att kolla på finalerna och få betygen. Sen blir det stan för att köpa klart alla julklappar, 3 kvar! Sen träning på kvällen, komunträning, ohyes.

sunday.
2009-12-20 / 15:32:20 / Allmänt

Underbara, härliga söndag. Jag gillar inte söndagar i vanliga fall, men den här känns riktigt bra. Det är första helgen på väldigt länge som jag inte pluggat, inte ett endaste dugg, lovely! Jag har bara chillat mig fram genom den här helgen. Jag ska ta tag och städa rummet, städa garderoben och massa sånt. Få lite ordning i mitt rum, julstädning helt enkelt.

Skola imorgon, sista riktiga skoldagen för 2009, för på tisdag ska vi bara se bollspelsfinaler och få betyg. Så det känns helt awesome.

Ikväll ska jag bara ta det lungt, kolla på One Three Hill och läsa nått kapitel ur boken jag håller på att läsa.