musik.
2009-11-29 / 19:37:55 / Allmänt

 Iyaz - replay

 Lady gaga - thelephone

Duschen nu, sen tv,plugg,sova.

dikter.
2009-11-29 / 14:12:52 / Allmänt

* Vi möts när jag är ledsen,du finns alltid där. Du vet min innersta längtan och alla sorger jag bär. Men aldrig du skulle skvallra, inte säga en knyst. För du min älskade kudde, är alltid tyst.

* Jag kräver inte att du ska falla för mig, men du kan iallafall snubbla lite.

* You said you couldn´t stand to see my heart broken.. So when you broke it, dig you close your eyes ?

* Flickan och pojken står på stranden, och håller varandra i handen, i den andra handen har flickan en kniv, och pojken vill inte leva om flickan inte är vid liv, båda mår dåligt och vill få ett slut, deras hjärtan slår snabbare för varje minut, flickan är klar och sticker till, innan pojekn hinner säga att han inte vill!

* Om en droppe vatten var en kram, skulle jag ge dig havet. Om ett moln var en puss, skulle jag ge dig himlen. Om kärlek var värme, skule jag ge dig solen.

känslor som kommer fram.
2009-11-28 / 16:38:25 / Allmänt

I am lost in pain without you. ♥

Jag måste bara få säga att jag har underbara vänner. Jag känner mig älskad, saknad och att dom behöver mig. Det är riktiga vänner. Som kramar mig, som ringer mig, hör hur jag mår, hjälper mig, som alltid finns där, som man kan berätta allt för som förstår mig och känner mitt lidande. Under ett tag nu så har jag haft det lite svårt, som jag vet att angelica,sanna och ida också har haft det. Då känns det alltid bra med vänner som finns där och hjälper en. Men just nu känns det som att jag fått alldeles för mycket hjälp. Jag har gått efter vad mina vänner har sagt och vad dom tycker och inte kännt efter själv hur jag känner. När jag tänker efter så har allt blivit så fel, jag vill ha tillbaka dig men på nått sätt känns det bättre såhär. Men att jag inte kan sluta tänka på allt gör att jag inte kan koncentrera mig på något annat än just det.

Jag skulle nog behöva komma bort härifrån ett tag, fara till utlandet och komma på andra tankar i några veckor. Bara komma bort fråna allt och känna att det inte finns några bekymmer alls. Starta o på nytt och göra förändringar. Det hade nog varit bra för mig. Men nu är det inte så, jag ska inte till utlandet så som jag vet, och det finns bekymmer för mig.

Nu till jul får vi våra första betyg. Jag är nervös inför mina. Jag vill verkligen ha bra, jag tror nästan att ibland sätter jag för höga krav på mig själv. På sista tiden har skolan inte gått särskilt bra och det måste jag verkligen ändra på, för jag ska inte låta nått sånt här förstöra mina betyg bara för att jag har det i tanken hela tiden. Jag kommer känna mig deprimerad under ett tag, det tror jag säkert, och jag hoppas det går över. Men nu måste jag tänka på skolan fram tills jul och kommer inte ha mycket tid över till annat.

Nu när vissa av er läser det här tänker ni säkert: Alltså hur kan hon fortfarande vara deppig över det där, släpper hon det aldrig, det var ju bara under en kort tid och så mycket känslor kan hon väll inte ha. Men så är det inte, under den tiden, som inte var lång men det var ändå ett tag, så hade jag känslor. Mer än jag själv kunde ana, och sen när allting var borta så insåg jag det, att jag saknade det. Under den korta tiden hann mycket hända, jag tror det gick för fort om jag ska vara helt ärlig. Och nu känns allt helt tomt. Men jag tror att allt kommer bli bra igen, det är bara en tidsfråga antar jag. Jag vet inte vad som kommer hända den närmsta tiden, det är väll bara att se. Men som jag känner mig nu kan ingen förstå, inte ens mina närmaste vänner eftersom dom inte upplever det på samma sätt, men tack för att ni finns där ändå. Men nu måste jag börja känna efter själv och sluta göra misstag. Men det var nog ändå rätt det som hände, för på nått sätt kändes det bra på samma gång som det kändes dåligt.

Låten som sanna lagt in på sin blogg, när jag hörde den, det gick inte at stoppa, tårarna kom. Jag orkar inte gråta mer över saker som jag inte ska gråta för. Nu ska jag hamna på bättre tankar och leva livet. Men lever bara en gång, eller hur ? Så nu ska jag försöka att inte låta nånting förstöra mitt skolarbete eller jullov.

fredag.
2009-11-27 / 20:08:49 / Allmänt

Så sämst alltså, jag sitter här själv i huset och mitt egna lilla fredagsmys med ljus, godis, cola, ett stort täcke och ska snart hoppa till soffan och se idol som redan börjat. Har en stor tröja, leggings och tjocksockar + att jag är sjuk också. Så en bra men ändå dålig kväll är det. Dagen har då varit helt bra, förutom min enorma förkyldning så. Skolan gick snabbt sen drog jag in till stan med sanna och ida, sen vidare till stengatan där jag och sanna chillade, näsan somnade i hennes rum, härligt.

Jag har inte hunnit blogga nästan nått det här veckan, har inte haft lust. Det har häntj ättemycket och jag har varit deprimerad hela veckan och skolan har gått dåligt. Jag har gråtit flera gånger och bara mått skit över att det hänt lite saker. Så nu vet ni anldeningen till varför jag inte skrivit.

Hela helgen kommer bestå av att  plugga, sova, äta, plugga,sova äta. Så att jag får bra på no:n på måndag pch så att jag blir frisk! Jaja, idol väntar.

jag saknar dig baby, alldeles för mycket för att ens du själv skulle förstå. Jag orkar inte vara deprimerad nåmera, om allt bara kunde vara som förut och det skulle vara bra, skulle jag verkligen inte ha några bekymmer. Du gjorde mig glad, men sen hände det nått, nått som jag inte kan förstå, inte ens jag själv kan förstå det. Hoppas bara att allt blir bra igen, och att det kanske blir som vanligt. you know i miss u.


when love takes over.
2009-11-23 / 21:13:40 / Allmänt

Så trött som jag har varit idag har jag inte varit på länge. Det riktigt sved i mina ögon imorse sen så har jag bara kännt mig nere hela dan. Kan ju bero på att jag inte fick så mycket sömn inatt pga av vissa saker.

Imorgon är jag rätt taggad inför dagen. Bara för att vi slutar efter lunch, ska sen in till stan, sen blir det att gymma och på kvällen vara i gammelstan. Perfekt!

Vi fick tbx 2 prov idag, hade bara g på båda, jag är inte nöjd. Men ska försöka få så jävla bra som möjligt på dom här tre proven vi har nu innan jul!

Jaja, har lite saker att göra nu. PUSS

asså förbannat vad less, vad är problemet, ut med språket förfan, jag börjar bli jävligt irriterad!


everything is so right.
2009-11-22 / 21:43:25 / Allmänt

Söndag då. Ja asså jag har för det mesta varit trött hela dan. Men jag har hunnit med att varit till min kusin och firat han lite i förskott, Robin som fyller 17 år imorgon! Grattis kusinvitamin. Har även sett one tree hill och bastat och tagit en lång varm dusch, fyfan vad skönt!

Imorgon vet jag inte vad som faller mig in, får väll se. PUSS

Sanna o Jenny, jag ska skicka bilderna till er som togs igår, jag tror nog ni vill ha dom (not) :D


lördag.
2009-11-21 / 23:05:25 / Allmänt

NU ÄR DET LÖRDAGSMYS!

Blev att fara o gymma idag, det var grymt skönt. Sen har jag befunnit mig i stan med sanna o jenny och sen varit på hockey med massa folk, det blev vinst för luleå!

Nu är sanna o jenny här och dom sover här, awesome! :)

vinst.
2009-11-20 / 23:39:35 / Allmänt

Ja det blev vinst för plannja, och en helt okej kväll. Jag och angelica skrattade rätt så mycket under baskettittandet, mest åt en kille brevid oss som inte var helt normal tror jag. Först erättade han att han trodde att han kanske var bisexuell till sin kompis, sen började han snacka om hans kläder, typ vars dom kom ifrån och varför han hade det han just hade, sen sa han till mig att skicka vidare nått som jag inte riktigt förstod och sen garvade han på nått mystiskt sätt också!

Har sett lite av idol, reza åkte ut. Det var rätt enligt mig.

Jag har käkat godis, choklad alldeles för mycket så det känns som att jag ska sprängas. Mår rent av illa, fyfan. Ska rulla över till soffan och tjocka mig där tills jag slockar för jag har ändå inget annat vettigt för mig. pussohej.

Tänk att tre små ord kan göra så mcyket, tre små ord kan göra en så glad, de tre orden är " jag älskar dig" att höra nån säga det värmer på något sätt, jag fick nyss höra det och jag är överlycklig. Jag kommer sova gott inatt. Patrik Fagervall, jag älskar dig!


one tree hill.
2009-11-20 / 16:35:17 / Allmänt

Har just sett klart one tree hill och ska gå käka, jag är verkliger hungrig! Känns som att jag varit det under hela dagen. Sen ska jag fixa mig o platta håret innan jag drar iväg till stan med angelica. Basket blir det, plannja. Jag tänkte först inte gå var inte nå taggad för nått alls, men sen när hon ville ha med mig så bestämde jag mig för att följa. Kommer säkert bli en bra kväll. Men nu ska jag dammsuga, hur kul låter inte det ?

Skriver ikväll, puss!


no, the party don´t start until I walk in.
2009-11-19 / 18:26:33 / Allmänt

Fyfasen vad trött jag är, har varit trött under hela dagen. Men ändå så kändes skolan som en timme, har bara bakat, haft ett läxförhör och sett film. Helt fantastiskt för att vara skola. Fick ett papper dr jag nu läser att vi har 3 prov kvar innan lovet, och på tisdag slutar vid 12, skönt!

Mina händer är iskalla, mina fötter är iskalla, mitt rum är iskallt. Vad passar då inte bättre än ett stort duntäcke framför soffan och nån bra film ? Så får det bli.

hihi, se och le! Några random bilder som faller in här, för att jag har så extremt tråkigt!



 lägg märke till att jag var rätt brun va ?


when dreams come true.
2009-11-18 / 20:07:47 / Allmänt

Ja, fan vad jobbig dag. Så less påa llt o alla känns det som, helst marcus,ludde och axel. Dom tog min mobil, tog massa bilder på mig och typ ja massa sånt. Så lite less jag var efter det.

Har umgåtts med sanna o jeny efter skolan, vi gjorde det vardagliga för våran del och så åt vi plättar! På bussen hem somnade jag och vaknade precis innan jag skulle av, hoho tur säger jag bara!

Ikväll blir det att göra klart matteläxan om jag ids ta tag i det, annars ska jag se film. PUSS nataliecollin.


smarta brudar.
2009-11-17 / 21:23:37 / Allmänt

Ida och jag har fixat ihop en hemlig grej, ett litet test kan men säga.

Himla chill dagen har varit, rätt härligt med tanke på hur trött och sliten jag varit hela dan!

Nu blir det tv. PUSS

what hurts the most.
2009-11-17 / 16:44:32 / Allmänt

Tror ni jag är nå avundsjuk på mina grannar ?! Dom for till Thailand igår och blir borta i 5 veckor. Asså 5 veckor i Thailand!

Har inte tid att blogga alls nu, ska städa vidare.
Skriver ikväll!

don´t worry, be happy!
2009-11-15 / 21:46:08 / Allmänt

Jag har verkigen tagit vara på den här dagen känns det som. Jag har hunnit vara social med typ hela släkten som varit här. Sen sett reprisen av dh eftersom jag missade det i tisdags. Jag har pluggat rätt mycket, så nu hoppas jag att det sitter till imorgon. Sen har jag varit och gymmat också. Himla härligt.

Jaja, nu ska jag ringa patrik! Pussohej sovsött folket.


söndag.
2009-11-15 / 12:39:10 / Allmänt

Gårdagen var helt perfetk, hela dan och kvällen roade jag mig med massa!

Nu är jag för trött för att blogga. Har ändå inget att skriva. JO, jag måste plugga skallen av mig nu under dessa få timmar tills typ moster, kusiner o alla kommer. Malin är ju i luleå. Jaja, få väll se hur det går. Och jag är verkligen inte på humör för nått alls, inte plugg, inte umgås, inte nått. Jo, att se på tv lät lockande, men nej nu måste jag ta tag i det här. Natalie, plugga!

Skriver ikväll om jag känner för det. PUSS