me gusto el dia
2010-11-30 / 18:52:38 / Allmänt

Har varit en jobbig dag. När man försover sig, är grymt trött och har en jobbig skoldag så blir det lite jobbigt. Men fick en liten kick då vi fick tillbaka so-proven, fick bra betyg! Efter skolan etade efter en present till mamma, hittade en massa, ska köpa en i present och en till hennes julklapp, tror hon kommer bli glad! Rusade med full fart till inpuls efter stadsbesöket och körde spinning-core. Väldigt jobbigt men otroligt skönt!

Ska plugga matte och no nu - bestavenner 



every long lost dream led me to where you are
2010-11-29 / 16:24:37 / Allmänt

Måndagar är alltid värst. Det finns ingenting att jämföra, kanske tisdag då.
Ska slänga i mig lite mat och byta om och sedan bege mig till arcus och lira lite fotboll! Har längtat efter det här, riktigt härligt! Ikväll blir en pluggkväll, kul då.


when life was good
2010-11-28 / 19:28:10 / Allmänt

Spinningpasset var enormt skönt, känner mig som ny! Kommer troligen bli hårdträning fram till jul nu så jag kan äta en massa gott utan att få dåligt samvete.

Lägger mig i soffan snart med det som är kvar av min b&j, myser till beck ikväll. Imorgon är början på en ny vecka, nya lärdomar och nya tag. Känns inte alls jobbigt faktiskt med tanke på att vi inte har några prov eller förhör denna vecka heller, allt börjar v.49. Men vi får inte glömma bort att det bara är 3 veckor till jullov, hur nice ? Tiden går fort nu! Föresten såhär blev resultatet av min rensning av garderoben:

första advent
2010-11-28 / 10:48:10 / Allmänt

Skönt att få sova ut, har fått mig 10 timmars underbar sömn.
Ska städa lite nu och förhoppningsvis orkar jag rensa garderoben också. Måste även plugga lite som vanligt på en söndag. Ikväll ska jag på en timmess spinning pass, wish me good luck! Lär förmodligen vara död i benen efter det, men inget slår känslan efter en hård träning, right ?



on the first page of a story
2010-11-27 / 15:54:39 / Allmänt

Efter dagens besök i gymnasiebyn blev allt mycket jobbigare, har fått en annan syn på lite olika program och nu blev det helt plötsligt svårt att bestämma sig. Har fortfarande lite funderingar, men fick minst sagt ångest nu. Hur som helst kommer det bli bra, jag längtar till gymnasiet. Ska bli skönt att lämna bergskolan och börja på något nytt och träffa lite nytt bekanskap!

Ikväll befinner jag mig i soffan/framför datorn med en b&j, kul liv..

fredagkväll
2010-11-26 / 19:31:13 / Allmänt

Borde styra upp det här på bloggen nu när Sanna hjälpt mig med designen.
Äntligen en avklarad vecka - inte alltför jobbigt men alltid skönt med helg! Ska njuta ikväll och bara ta det lugnt, hade tänkt krypa ner i soffan och kika på idol. Tror det blir en tidig fredagskväll idag, känner att ögonlocken inte är så starka alls efter dessa tidiga mornar ett ett mörker hela dagarna.

Imorgon är det öppet hus, ska dit med sanna&jenn och vi ska springa runt lite varstans och kolla på lite gymnsieprogram, har redan lite funderingar på vad jag ska gå men det kan ju alltid vara roligt att se lite!

Ha en härlig fredagkväll!


i remember
2010-11-16 / 20:26:40 / Allmänt

såhär kan det gå om man försöker sig på natalie

fast ne, jag är snäll ♥

all over the world
2010-11-14 / 19:59:51 / Allmänt

Inget roligt har hänt idag, inget tråkigt heller för den delen. Det har varit en helt vanlig söndag. Jag har städat litegrann, fått besök av min kusin som är i Luleå, tränat på inpuls. Igårkväll blev en riktigt kul kväll, började med att se på innebandy turneringen på hertsön med ett glatt gäng, sen slutade kvällen hemma hos Elin med en massa skratt och oslagbara händelser!

Hade tänkt äta lite innan jag bänkar mig framför tv:n, roar mig med att avsluta helgen med lite Beckfilm. Ny skolvecka, nya tag. Bara fem veckor till lov..

 
snygga brudar påväg till gothia, i somras :))

times will never change
2010-11-12 / 15:11:59 / Allmänt

Det är fredag, u n d e r b a r t. Har längtat ändå sen i måndags!
Ikväll blir det att äta tacos och bara chilla, ska se idol och bara mysa! Är jättetrött så det passar perfekt, imorgon blir det en fullproppad dag, så laddar inför det.

Vi var ju på idol genrepet igår, det var rätt kul! En utav bilderna som sanna tog:   :)

jag gav aldrig upp dig när du försvann
2010-11-09 / 16:05:43 / Allmänt

Dagen plugglåt blir lätt Lars Winnerbäck - Tidsvis. Den är så fin. Tänkte göra ett ryck och plugga matte en timme, det behövs + att vi har matteläxa till imorgon. Effektivt arbete så går det snabbt!

Känns som att min blogg förfaller totalt, men jag orkar inte bry mig. Jag skriver när jag har tid. Mitt liv rullar på som vanligt - träning, plugg, umgås, sova and so on. Jag är less.
Ha det bra!

allting har förändrats med du finns kvar
2010-11-07 / 22:14:08 / Allmänt

Har haft en jättebra lov, riktigt mysigt har det varit.
Har umgåtts med bra umgänge, haft mysiga kvällar, halloween firande med peeps i ersnäs, tränat på inpuls, träffat chimi som varit i luleå, gått på hockey och bara haft det bra! Tänkte som bara uppdatera lite snabbt så ni vet att jag är tillbaka. Designen ska sanna hjälpa mig med till veckan mest troligt. Ska avsluta de sista timmarna av lovet med att se klart Beck och plugga lite. Har stort prov på tisdag, återkommer efter det. Ha det bra!


                                            ♥