saturday
2010-10-23 / 13:29:39 / Allmänt

Enormt skönt att få sova ut, kan konstatera att jag sovit 11 timmar inatt. Alltid härligt. Har varit ute och fotot lite, försökt få in lite inställningar och idag ville kameran samarbeta och det blev riktigt bra. Har hunnit med att spöa Marcus i kortspel, han fick rent av stryk- jag är bäst!
Det känns inte helt okej att plugga matte på en lördag, men i brist på inget annat att göra och att jag verkligen suger på matte så är det nog bra om jag pluggar nån timme. Ikväll ska jag iväg till några i byn med resten av min familj. Blir att se luleås match där, och försöka heja fram luleå till ytterligare en vinst.Imorgon är det avslutning x2 med hela laget, kulT!

Jag ser fram emot höstlovet, det kommer bli great! Fan så skönt med lov, fast det är en vecka kvar. En vecka där 3 prov väntar, så det blir att plugga en hel del. Tänkte också bara säga att det är så mycket som ska hinnas med, och jag känner att jag inte orkar blogga på ett tag, känner för att ta en liten bloggpaus tills efter höstlovet och. Ska prioritera lite så det inte blir så himla stressigt. Jag är tillbaka efter höstlovet på samma bloggnamn med med troligtvis en ny design. Ha det bäst!

underbart med fredag
2010-10-22 / 16:58:56 / Allmänt

Fan så skönt med helg! Hade spanskaprov idag, de gick vädligt bra kändes det som. Skulle egentligen ha no prov också, men det flyttat till på måndag. Nästa vecka väntar alltså 3 prov, betyder att jag måste plugga som en galning i helgen och till veckan.
Har umgåtts med lite folk efter skolan, och nu är jag hemma. Jag ska njuta som fan ikväll, av att det är fredag. Det är så himla efterlängtat! Får se vad helgen annars bjuder på.

Maja, Anna och jag påväg till Umeå för två veckor sen.

jag tog en kula för dig, men fick en smula tillbaka
2010-10-19 / 18:22:20 / Allmänt

Känner mig lite virrig, ska hinna med så himla mycket! Men det ska nog gå bra, ska klämma in allt här och där. Har två prov på fredag, no och spanska + att vi har ett engelskaförhör. Ska plugga riktigt ordentligt tills dess, ska hinna med att träna imorgon också. På tal om imorgon så har vi sovmorgon till 10, lovely! Ska plugga nån timme nu, sen hade jag tänkt se Luleå hockeys match som visas på tv och efter det desperate housewives. 

 


händelserik helg
2010-10-17 / 20:16:27 / Allmänt

Helgen är varit underhållande. Jag har varit i stan hela helgen och sovit hos min farmor. På fredagskvällen somnade jag i soffan strax innan halv 11, hann inte ens se vem som åkte ut ur idol, snacka om trött tjej. Lördagen bestod ev en tripp till stan med sanna och jenny för att införskaffa lite nytt, kvällen spenderade jag på bergnäset med samma brudar. Vi tog en härlig kvällspromenad, svängde förbi angelica en stund och myste sedan restan av kvällen. Idag har jag gått en riktigt långpromenad med Tindra och sen haft avslutning med "gothia-laget" nu på eftermiddagen. Mysig helg, behövdes nog med tanke på att de kommande 4 dagarna endast kommer bestå av plugg och nån träning här och där. Men så är livet ibland, lite sådär blandat. Ha en bra kväll!



bump in the road
2010-10-15 / 19:48:18 / Allmänt

Det har varit en lugn dag. Hade orientering i en timme på förmiddagen, avslutade skoldagen med 2 lugna lektioner. Efter skolan tog jag en powernap för att sedan bege mig mot inpuls för ett skönt kvällspass! Nu är jag i stan, ska sova hos min farmor inatt. Hade tänkt ladda inför morgondagen med att slänga mig i soffan och kolla idol med massa kuddar och täcken, mys ♥

Imorgon funderar jag på att åka in till stan med sanna och jenny, vi hade tänkt att fika och så måste jag kolla på nya byxor. Söndag är det avslutning med laget, himla kul!

talking about a change
2010-10-14 / 16:49:02 / Allmänt

Jag kan känna att jag blir förbannad, på allt i min omgivning. Men just vissa saker gör mig mer irriterad än andra, jag kan känna att jag vill bort för en stund och se lite nytt. Man ska inte behöva gå i andras fotspår hela tiden, ibland måste man tänka själv på vad man vill göra och inte se hur alla andra gör hela tiden.


klasströjorna har kommit
2010-10-13 / 22:11:12 / Allmänt

Klasströjorna har kommit, äntligen! Tog en lite förstor tröja, ganska jobbigt. Men skön är den! Har varit förbi coop arena en sväng med ett gäng brudar och kollat lite hockey. Nu är jag jättetrött, ska tvätta bort sminket och sova!

to make you feel my love
2010-10-12 / 21:49:17 / Allmänt

Nygräddade våfflor satt bra då jag kom hem efter styrketräning. Helt ärligt så känner jag känslan av träningsverk imorgon, inget fel med det egentligen - vet man ju att det har tagit!

Har just tagit en lång dusch och sett lite fotboll, men Sverige spelar inge bra alls så det blev bara långtråkigt, tänkte se desperate housewives, men det orkade jag inte heller. Istället ska jag nog fortsätta se lite fotboll i hopp om att Sverige gör bättre ifrån sig nu.

Onsdag imorgon, det kommer troligtvis bli en bra dag.

written in the stars
2010-10-12 / 17:01:01 / Allmänt

Alla Thailand bilder är hittade på ett usb, vilken lycka!
Nu ska jag laga mat och byta om, styrketräning på g!

monday
2010-10-11 / 20:28:46 / Allmänt

Måndagar är alltid värst, jag har nog aldrig tyckt om måndag tror jag. Blev i allafall en tripp till stan efter skolan. Inhandlade två par skor och ett par leggings. Har just gjort klart HK-läxan och hade tänkt slänga mig i sängen och se klart "Remember me" med en smothie innan jag ska sova.
Låter mysigt, jag kör på det.

Ser fram emot den här veckan, känns som att den kommer bli bra och det kommer den också! De nästa två kommande veckorna ser mindre bra ut, då 4 st prov väntar + läxor..


10/10/10
2010-10-10 / 19:32:45 / Allmänt

Har städat hela rummet + övervårningen, riktigt duktigt. Tog en lång, lugn söndagspromenad med Tindra. Har fått veta att jag mest troligt har benhinnsinflamation. De tar jätteont då jag springer och går. Så ska vila från fotbollsträningarna en månad om de inte hunnit bli bättre och bara köra styrketräningar. Jag går i allafall hos en sjukgymnast en gång i veckan och får laser och ström, så det kanske inte tar alltför länge för det här att försinna får jag hoppas på. Nu ska jag duscha och sen se film!


för dig ska jag göra det tusen gånger om
2010-10-10 / 12:03:22 / Allmänt

Tänkte bara meddela att jag är hemma, helgen har varit super! Bilder kommer inom kort.


umeå nästa
2010-10-06 / 18:19:56 / Allmänt

Har känt mig hängig hela dagen, gjorde även det igår. Ett tecken att jag håller på bli sjuk ? Nej, kanske inte. Tror inte det, eller hoppas rättare sagt verkligen inte det. Efter skolan skrev jag en bokreflektion pluggade engelska och packade klart väskan. För imorgon far vi ju! Jag, Anna, Maja och Lisa. Eftersom vi har blivit tilldelade utvecklingslagets damstipendium ska vi få åka till umeå över helgen och träna med umes gymnasielagå, bo på hotell där det finns pool & bastu, se umeås match och ha det kulT! Kommer nog bli great.
Ha det bra!

desperate housewives..
2010-10-05 / 20:58:39 / Allmänt

..hade jag tänkt kolla på nu!

Sen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt vara allt på samma gång, så mycket man kan göra och borde och vill. Mitt i allt så ska man räcka till. Sen en tid tillbaka har jag varit tom, och försökt hitta spår som leder rätt. Det finns så många måsten av vara bra på det man kan, och mitt i allt så ska man vara sann. Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag. Man kämpar för en plats både här och där, snart har man glömt vem man själv är. Men bitar faller på plats. Det kan komma stunder då livet känns bättre, vissa höjdpunkter som gör att man orkar det som man annars bara hade lagt åt sidan för att tänka på annat. De finns stunder då man har en massa tankar om allt runt omkirng en och vill bara få ut alltihopa på en och samma gång, men det går inte. Men de kommer med tiden, tiden som behövs för att man ska inse.



like the stars hold the moon
2010-10-05 / 14:59:19 / Allmänt

Ska göra ett försök och läsa ett kapitel i den enormt tråkiga boken " flugornas herre " som vi måste läsa på svenskan, har nog aldrig läst en sämre bok helt ärligt.

Har nyss gjort en smoothie och ska krypa ner under mitt täcke ett tag, mysigt! Är så himla trött så blir skönt med en powernap. Skulle egentligen på hockeyn ikväll, men så blir det inte. Tar istället tag med packningen och de sista av läxorna för den här veckan. Funderar på att dra ut på ett springpass för att fördriva lite tid, skulle sitta skönt! JUSTE, ikväll börjar ju desperate housewives igen!