can´t find my way
2010-09-30 / 20:49:03 / Allmänt


Everybody needs inspiration,
Everbody needs a song.
A beautiful melody,
When the night's so long.
Cause there is no guarantee,
That this life is easy.

Yeah when my world is falling apart.
When there's no light to break up the dark,
That's when I look at you.
When the waves are flooding the shore,
and I can't find my way home anymore.
That's when I look at you.

time will tell
2010-09-28 / 15:09:39 / Allmänt

En blick kan säga så mycket, men ändå så lite. När man tror att man vet så har man ändå ingen aning. Allt blir på ett helt annat sätt än man tänkt sig. De man trodde var rätt var helt annorlunda, eftersom de man trodde var det omöjliga var det sanna. Livet består av överraskningar på gott och ont. De går inte att komma undan. De finns alltid där och kan överraska en när man minst anar det. Allt kan inte vara perfekt. Ibland måste man misslyckas för att kunna lyckas. De är liksom livet. Men om man bara kunde läsa den där blicken, försöka förstå, bara få veta. De skulle kännas så mycket bättre än att bara gå runt och inte veta.

monday
2010-09-27 / 15:05:00 / Allmänt

Otroligt skönt att sluta 11.25 idag. For in till stan direkt efter skolan för att träna på inpusl med angelica, de var riktigt skönt att träna. Men kände av mina vader när jag sprang, så får se hur det går nu. Ska springa/gå klassikern imorgon och sen träna på kvällen, och om jag inte får ont ska jag börja träna igen. Ska i allafall till sjukgymnasten igen på onsdag. Nu hade jag tänkt att plugga lite spanska och engelska. Ska göra mig nått gott att äta och sen kanske ta en powernap.

Ha en bra dag!
En bild som togs på oss igår:


happy times
2010-09-26 / 15:52:42 / Allmänt

Har varit en sväng till karlsvik där liras damlag hade match och vi fick våra stipendium! Känns riktigt härligt, är verkligen taggad för då de är dags att fara till Umeå.


smile
2010-09-25 / 19:48:07 / Allmänt



have you heard the news
2010-09-25 / 17:43:10 / Allmänt

Stört underbart med sovmorgon, jag njöt! Drog sen in till stan med Elin A och shoppade. Jag köpte armband, rakhyvlar, tröja, leggings, sockar,t-shirt, ansiktsrengöring och en sjal. Har just käkat och sk snart ut på en powerwalk med Tindra sen får ja sa vad som händer ikväll.




fredag
2010-09-24 / 19:33:05 / Allmänt

Vilken toppenvecka! Avslutade den på bästa sätt också, hemm hos angelica med Sanna & Jenny. De blev bubbelbad, bastu, massa skratt, dans och ja allt möjligt! Kanske slänger in en video. Promenarade sen en skön promenad in till stan för att möta upp mina föräldrar och åka hem för att trycka i mig lite kinamat!

Ska slänga mig i soffan om ett tag och kika om det finns något att se, ha en bra kväll!

från och med nu
2010-09-23 / 17:36:22 / Allmänt

Efter dagens träningspass kände jag mig grymt bra, känns alltid så härligt efteråt! Har ätit upp mina sista kakor ur mitt kakpaket sen igår samtidigt som jag har pluggat spanska, engelska och gjort matteläxan. Fick en impulsiv känsla nyss, så ska strax ut och ta en powerwalk med Tindra.

Ikväll ska se idol och mysa, tagga för imorgon då de är fredag och helg, hur nice ? Planer är att bubbelmysa hemma hos Angelica med Sanna & Jenny, men får se hur de blir!

Ha en bra kväll!

ledig
2010-09-23 / 09:21:51 / Allmänt

Åh så underbart skönt att jag är ledig idag. Fick ingen sovmorgon eftersom jag nyss kommit hem efter ett besök hos sjukgymnasten för mina vader, men annars är väll allting bra! Ska försöka somna om ett tag nu, eller rättare sagt ta en powernap innan jag far iväg till inpuls. Har bokat in mig på två pass, spinning & core klockan 12. De blir nog roligt, var längesen jag körde det! Planerna efter det är väll att plugga lite grann till imorgon och bara ta det lugnt. Vädret är sämst och jag själv är på lite smått dåligt humör, så de ska bli skönt med ett hårt träningspass snart!

Ha en bra dag!

inpuls
2010-09-20 / 19:28:56 / Allmänt

Dagarna går så fort nu för tiden, jag hänger inte ens med! Har i allafall varit förbi på inpuls och varit på ett pass "cirkelträning", jobbigt var det! Men nu är det himla skönt. Måste ta tag i spanskan och engelskan nu så jag får det gjort nån gång, kommer inte hinna sen, så bara att sätta igång.

Veckan ser rätt lugn ut, ska unna mig att ha lite roligt nu när vi ändå inte har så mycket läxor!


lost in my head been thinking all around
2010-09-19 / 15:33:57 / Allmänt

Det hände någonting med mig imorse. Jag började storstäda mitt rum med musiken på högsta volym. Bytte sängkläder, dammsög, dammtorkade, rensade grejer osv. Nu i efterhand känns det så himla fint och rent, kan erkänna att jag är en aning stolt. Sen mitt i allt så tog jag fram både matteboken och fysikboken och pluggade tills mina ögon snurrade av alla energiformer, procentuppgifter, diagram och allt vad det nu är. Känner att jag behöver plugga de där som jag inte är lika bra på, no är ju verkligen nånting som jag aldrig tyckt om alltså.. Kände att jag behövde en paus så jag har tagit en lång promenad med Tindra coh bara njutit av de bättre vädret om man jämför med de två senaste dagarna.

Ska möta Marcus i hockeyspel nu och sen bara ta det lugnt, söndagar är ju som dom är. Städa, plugga, chilla, kolla på film. Ganska slött ja, men ändå skönt ibland.


i never let you down
2010-09-18 / 12:55:06 / Allmänt

Var och kollade på matchen igår. Den slutade 3-3, bra spelat tjejer! Efter matchen så fick jag veta en överraskning, att jag, Anna, Maja och Lisa har blivit tilldelade utvecklingsstegets damstipendium 2010. Mellan 7-9 oktober så befinner vi oss i Umeå där en massa trevligt väntar. Fan vad jag längtar! Riktigt roligt, har kännt ett bra tag att jag inte tar mig framåt på många sätt, men där hade jag fel.

Har hunnit vara till stan en snabb sväng och kollat på skor, men hittade inga och när jag tillslut hittade ett par så fanns det inga i min storlek. Ska dit nästa vecka och kolla igen. Köpte i allafall en mysig kofta från H&M, ett skojrta från Gina, ett pat leggings från Vila och örhängen från Åhlens.

Nu ska jag sätta på nån bra skiva och höja volymen. Det är dötrist väder ute så kommer befinna mig inomhus resten va tiden innan jag far iväg på hockey, Luleå - Skellefteå!

why didn´t i keep going ?
2010-09-17 / 15:10:06 / Allmänt

What a day! Jag har i allafall gjort mitt bästa. Vi har haft 2 glosförhör och ett prov. Men nog om det, nu är det helg! Enormt skönt, fan vad jag ska njuta. Ska chilla och äta gott nu, sen ikväll ska jag iväg till porsön och kolla på min match, tråkigt att inte kunna vara med..

Ibland kan jag känna att jag vill göra vissa saker, men vet inte om jag skulle ångra det sen eller vilka konsekvenser det leder till. Men så får jag den där känslan att jag nog kommer ångra mig mycket mer om jag inte gör det - ibland hadlar saker om att våga här i livet.


maybe i was blind
2010-09-16 / 18:04:21 / Allmänt

Jag har egentligen inte tid att sitta vid datorn äns när det väntar ett prov imorgon. Ett so-prov som jag behöver plugga till. Vill få se bra resultat som möjligt! Men istället sitter jag här..Nä, men jag tar en paus har faktiskt pluggat ett tag redan. Var ju på bio med klassen efter skolan, såg  "tusen gånger starkare", den var sådär. Tyckte nästan att boken var bättre.

Imorgon är det helg, hur underbart alltså ?
Kan inte medvarka på någon utav helgens matcher, känns lite deprimerande. Men mina vader sätter stopp för mig. Men ska heja fram mitt fina lag ändå! Det är hockey i helgen också, har fixat biljett så det behöver jag inte oroa mig för heller.

Ha en bra kväll!

Åh, vad jag saknar Gothia!

you only live once
2010-09-14 / 19:28:11 / Allmänt

Du lever bara en gång, så ta vara på livet.

Just nu kan jag känna att skolan är en rent helvete. Den här veckan har börjat dåligt, har pluggat både måndag och tisdag. Ska i allafall göra ett slut på detta o pluggande, så avrundar det här och nu. Har även skrivit klart mina två uppsatser i svenska. Men ska kolla på idol och mysa hela kvällen istället. Det är ju i luleå!

Imorgon är det onsdag. Det betyder sovmorgon, lång dag. Plugga och sen på kvällen är det konfaträff, kul att träffa alla igen! Annars rullar väll livet på, de är som vanligt och jag vet inte riktigt vad jag vill nu för tiden. Ska föröska uthärda den här veckan så gott de går. Nått positivt är väll att på torsdag ska vi på bio med klassen!