tisdag.
2009-06-30 / 15:51:44 / Allmänt

Om drygt två timmar kommer elvira,parre och angelica hit. Det blir att bada badtunna, säkert basta och ha kul. Sen sover dom här, mys! Imorron blir det mest troligt stan för att söka en ny bikini som jag måste ha!
Sommarlov är verkligen det bästa , så grymt härligt det är. Att umgås,skratta,sola,bada,sova,spela fotboll,resa med laget, ha sena kvällar med folk m.m, jag älskar det! ♥

Jag hör av mig imorron,kyss!

psg slut.
2009-06-28 / 20:31:47 / Allmänt

Ja nu är psg över, efter en hel helg i piteå och efter att spelat piteå summer games i 3 dar är jag rätt trött.
Fredag: Vi spelade mot aik och förlorade med 1-0, men vi gjorde en grym match i övrigt. For till nolia efter det och var där med elvira. Sen hade vi match igen klockan 5 då vi mötte mjölner och vann md 3-0.
Lördag: Hade match mot domsjö och vann med 1-0, härligt med vinst där med. Vi var där med 2.a i våran grupp och vidare, dom flesta frna laget for till noliaoch träffade folk och hade kul. Sen klockan 4 så hade vi match mot umeå men vi förlorade mot dom med 4-0 och var där med utslagna. Efter matchen duscahde jag och ida där och sen for vi på disco, vi var även med minna och tudda och träffade parre, marcus och massa andra där. Det var så sjukt kul säger jag bara, jag ska inte gå in på detaljer på vad som hände, men alltså! :D
Söndag: Vi fick spela tröstmatch mot täby och den vann vi med 4-0, gjorde ett mål (: Sen for jag med elvira till nolia, vi gick runt och kollade på matcher, hann med att bada oxå och massa annat hände med. Sen skjussade vi hem elvira och alltså den tjejen vilken humor hon har, fläcken och skiten, jo det är precis vad vi är. Fyfan vad vi garvade, jag hade så ont i magen, haha! Btw, Aik vann finalen, jag såg inte men hörde det av pappa för ett tag sen, och alltså dom som vann av f-95 förlorade vi bara med 1-0 mot!
Nu ikväll har jag träffat madde och ngr till, vi badade och surrade mest. Har även hunnit med att prata i telefon med tudda i nån timme. Nu är jag trött och klockan är inte ens 9, ska se tv lite senare. Ajja, sjukt skönt att få sova ut imorron!
 LIRA BK F95, JAG ÄLSKAR ER! (:

torsdag.
2009-06-25 / 20:39:47 / Allmänt

I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high.

Har st3kt på som fasen idag, riktigt bra väder vare ju också, har badat med massa folk och sen kom hela släkten hit. GRATTIS BROR 11 ÅR IDAG! Sen blev det träning, rätt lungt var det där. Nu blire att packa väskan till imorron för då äre PSG som gäller! :D Idag kom mina jeansshorts från gina som jag beställt, dom var inte snygga och passade inte så jag tror jag ska lämna tbx dom.

something new.
2009-06-24 / 23:19:49 / Allmänt

BTW, jag har skaffat halebop. Bättre sent än aldrig! :D

onsdag.
2009-06-24 / 12:05:55 / Allmänt

Ska snart börja bege mig mot bussen, blir att umgås med denna brud idag!
 hör av er (mp)


tisdag.
2009-06-23 / 23:10:33 / Allmänt

Skrev inget igår, men dagen var gr8. Det blev stan med Matilda och sen träning. Idag så har det inte hänt så mycket vi hade match mot mssk påbortaplan och det blev en seger för oss med 6-1, jag gjorde 2 mål, lisa 2 mål och lydia 2 mål. Fan vad härligt med vinst! Imorron ska jag vara md Matilda och får se vad vi hittar på, ska kanske träffa lite folk också ;) På kvällen ska jag döma 2 matcher med Ida och bli 100 kr rikare. Jag ska också få 200 kr imorron av pappa. Har beställt ett par shorts från gina som kommer på torsdag, men jag vill ha dom nu! Ajja, det är sjukt hur mycket jag längtar tills i helgen, psg!!!!!

Blev också bestämt idag att nästa vecka kommer parre,elvira och angelica hit och sover vi ska bada badtunna åde!

Jag blir så förbannad, fattar inte hur man kan göra såhär, alltså jag är verkligen besviken.

söndag.
2009-06-21 / 15:37:27 / Allmänt

Jaa, jag kan bara säga att kvällen igår blev enormt lyckad den med. Vi åkte in vid 6 lr nått till örnäset, jag,minna och tudda där så köpte vi åkband och åkte för fullt i typ virvelvinden, star dancer och break dance, så sjukt kul alltså! Vi träffade oxå massor med folk, nån oskar som vi snackade med i star dancer, sen träffade vi josse och sara och var med dom sen stack sara och då var vi med josse. Efter ett tag gick vi och snacka med fredrik också, och därefter så kom calle jakobsson och så pratade vi med han sen kom han och hans kompisar och satte sig med oss. Sen blev det åter att åka mer karuseller och när vi åkte hem där efter 10 nån gång mådde jag rätt dåligt men det gick över snabbt när jag kom hem.

Idag har vi haft match mot sunderbyn, vi spelade grymt bra och det var jämt hela matchen och sen fick dom in ett tur mål på hörna, surt att förlora med 1-0..

Ajja, snart ska vi ut med båten till klubbviken lr stan, så vi hörs!

hotta.
2009-06-20 / 16:22:58 / Allmänt

Midsommaren igår var så jävla lyckad alltså, så himla kul! Först på dan vid typ 2 lr nått sånt så gick vi till ngr och badade bubbelpool, det var verkligne jätteskönt. Sen kom det massa folk dit, minna kom också. Sen så drog vi hem till oss först jag och minna på moppen sen felix och anton på den andra moppen, haha. Iaf hemma hos oss så typ spelade vi fotboll, åt mat och hade askul sen så hämtade jag tudda som var uppe i byn. Vi bastade med alla killar typ 4 st haha på 14-15 år, svinkul vare så badade vi också. Det var förjävla kalt i vattent ska ni veta. Sen iaf vid tolv halv 1 så drog killarn hem och vi typ hade partey all night long, vid 2 gick vi till gäststugan hos grannarna och sov där, fifan vad lyx säger jag bara. Vi såg en film och vid 6 nån gång somnade vi. Vaknade kring 12 idag och sen så typ var vi helt döda, tudda för till sin mormor uppe i byn efter ett tag och jag o minna la oss i solstolarna för att steka. Minna for hem för ungefär en timme sen och  nu ska jag gå duscha och gör mig klar för snart ska mamma skjussa oss till örnsäet, tivoli förfan :D <3

Alltså kvällen igår var super, hoppas vi gör om det med dom som var här, sötnosar! :) Kommer inte glömma denna kväll diretk kan jag ju bara säga! kyss. Har inte sådär jättemånga bilder för det var ju liksom fullt upp här men ni får alla bilder här på bloggen imorron.


torsdag.
2009-06-18 / 21:07:32 / Allmänt

Jag har inte tid att blogga så mycket nu under sommaren, det kommer ni säkert märka för det händer ju typ grejer hela tiden! Men iaf, midsommar imorron och det kommer firas med massor av folk, 5 stora familjer + minna och tudda, hur roligt är inte det ? :D <3 Den här sommaren tror jag kommer blir extremt rolig, jag hoppas verkligen det. Nästa helg är det psg, jag längtar så det bara glöder inom mig. Men alla ni, ha en riktigt trevlig midsommar nu! ♥

Här äre flätor för hela slanten, ida gjorde dom på oss, jag tycker at hon ska bli en frisör för hon är grymt duktig!
Julia, ida och jag.
 så här såg mitt hår ut.
 så här såg parres hår ut.

m is for music.
2009-06-17 / 23:32:07 / Allmänt

Alltså ja, dagen,kvällen och natten med minna och tudda var ju som sagt gr8, vi hade sjukt kul!

For till bjröks vid 12 lr nått igår, sen vid halv 4 mötte jag upp elvira och vi for på fysträning,  sen på kvällen var jag mest på porsön med massa folk ,tjejer och killar, det kvällen var och superrolig, verkligen =) for hem vid halv 11 nått på kvällen.
Sen idag vakande jag vid halv 1, mötte upp ida och sen så for vi och boka vi in 2 matcher som vi ska döma nästa vecka, sen hade vi träning vid 6 , kom hem vid 9 och sitter här o lyssnar på musik!

Jag är på väldigt bra humör, haha! :D Ni får bilder från igår imorron.

nätet.
2009-06-16 / 03:05:51 / Allmänt

Minna berättade just en kul grej, lyssna på det här.

2 killspindlar träffar varandra och pratar med varann
Spindel 1: hur gåre med bruden då ?
Spindel 2: jodå, det går jättebra.
Spindel 1: Vars mötte du henne ?
Spindel 2: Jag mötte henne på nätet.

HAHA, fattar ni, så jävla kul!
Ajja, kvällen och halva natten har varit gr8, snart ska vi sova men jag e fan aspigg, bloggar så snart som möjligt. Kyss!

måndag.
2009-06-15 / 11:56:14 / Allmänt

Ingen skola idag då, fan vad härligt med sommarlov!

Idag fick jag sova ut, vakande för 35 min sen. Ska gå och duscha och packa klart väskan. Om nån timme drar jag till stan, sen b-näset och är med mina babes och får se vad vi hittar på, alltid nått iaf. Sen blir det att se film och sova där. Alltså det är ju sommarlov och det är ju då solen ska steka som fan här i Luleå men nä inte det, det är molnligt och jag blir ännu mer irriterad  nu när jag har fått 5 st myggbett på samma dag,less. Jaja, vi hörs för nu ska jag ätaaaa.

Btw, igår när jag var ute på gården kom det fram en igelkotte, den har varit här frut en gång men det var länge sen.

första doppet.
2009-06-14 / 01:56:41 / Allmänt

Det är söndag idag, lr ju nu äre ju natt men ändå. Igår, lördag alltså. Så hade vi ju match som jag inte kunde va med på, blev ändå en förlust emd 2-1 mot öjebyn, men vi var nästan bättre än dom kändes det som. Sen iaf for jag med pappa till hemmakväll och hyrde ngr filmer som jag och min bror nu ikv har ett, ngr skräckisar vare och jag höll på skrika sönder. Höhö, sen iaf har jag bastat och tagit mitt första dopp för iår, kallt vare! Har typ snackat i telefon samanlagt i 3 h under dagen, herregud säger jag bara, åhhhh jag stör mig så enormt på vissa grejer. Men iaf nu är jag jättepigg och vettefan vad jag ska göra, idag ska jag iaf sova, vara med folk tror jag och kanske kolla nån match om det hinns. Men nu blir det hursomhelst sängen för min del. Om ni vill ju bilder från skolavslutningen så finns det lite på min pix: www.nnnatalie.pixbox.se :D

fredag.
2009-06-12 / 23:50:44 / Allmänt

Sommarlov! Helt underbart, äntligen alltså. ♥

Avslutning var bra, ngr sjöng också och fysatan vad bra säger jag bara, började nästan gråta :o Efter allt så gick jag in emd tudda till stan, först till hon där vi såg alla studnter i hela stan, fan vad härligt för dom att ta studenten, bara 5 år kvar för oss. Sen iaf gick jag och åt med familjen och sedan vandrade på stan en snabb sväng och fick en tröja för 700 kr och sen fick jag 500 i fickpengar, tack! =) For till minna efter det och var med tudda, ja och redan efter 6 timmar av sommarlovet så voltar jag minna,tudda på en cykel som alla tre sitter på just utanför vårdcentralen, jag skadar mig inte så farligt, men dom typ river upp allt, haha så vi kuta in dit och så blir dom omplåstrade åså, fyfan vad fail alltså. Men nu när vi pratar om det skrattar vi ju som fan, så jävla kul om man tänker på det, men jag fattar inte hur ? Ajja, var med joel och jolla ett tag också, orkar inte berätta allt. Kom hem flr typ 20 min sen och nu vill jag bara tvätta bort sminket, ladda in alla bilder och sova. Men vi hörs ju imorron då alla bilder kommer, KYSS!

torsdag.
2009-06-11 / 20:43:40 / Allmänt

Bara nåra få timmar kvar nu till imorron då det är skolavslutning och sommarlov därefter, snacka om att jag är förjävla glad. Slippa skolan i ngr veckor sitter aldrig helt fel! Iaf så gick det rätt dåligtför oss i brännbollsturneringen idag, men kanske för att domaren/läraren sög som fan, så jävla dåligt alltså..Vi slutade iaf 10, hängde kvar på skolan med typ ida,lydia,minna,marcus,ludde,axel,linus,rasmus och nån mer kommer inte ihåg. Vid 12 for jag hem och chillade, var nära att jag somnade där ett tag också. Nu ikväll har jag varit med minna och tudda, först var vi till nordkalotten lite snabbt och kollade in alla 9.0r som har bal ikv, sen drog vi till bv  och kollade på p-95:s träning ett atg sen vidare till trolltjärn där ngr folk från gården var och i blev bjudna på hamburgare, fatta schysst =) Kom hem för typ en kvart sen och ska göra klart all inför imorron nu. Duscha blir det att göra på morgonen ist för nu. Lite sorgligt ändå att man kanske inte hinner träffa alla nu under sommaren, men det går nog att fixa. KYSS!
 det blir massa bilder nu i helgen från både i tisdags och från skolavslutningen, så kolla då, puss.