dance the night away, live your life and stay out on the floor
2011-03-19 / 12:45:47 / Allmänt

Igårkväll befann jag mig hos Elvira med härligt folk, och firade hon som fyllt 16! Riktigt kul! Idag är det match @tunavallen och sedan får jag stressa lite och bege mig iväg till KH- minus 30 ikväll! Kommer nog bli riktigt bra. Nu ska jag äta lite, vila ett tag och bara njuta av en pluggfri helg ♥
Bloggen är lite off som ni kanske märkt, har så mycket annat att göra nu för tiden. Skönt att no nationella är bortgjort i allafall! Kan även säga att på tisdag fyller jag är, 16 år - skönt! Vi ska även till kåbdalis med skolan då, så det blir nog en härlig födelsedag! Ha det bra!

RIP
2011-03-09 / 07:42:21 / Allmänt

Vila i frid Angelica ♥


allt de där om att vara påväg nånstans
2011-03-08 / 16:53:26 / Allmänt

Tiden springer iväg! Klassikerna idag på 1,2 mil tog min energi pga skavsåren som just nu irriterar på mina stackars hälar. Bara att tagga om för träning kväll då, nice Lilla-vm var riktigt kul, synd bara att vi inte tog hem allt utan fick istället nöja oss med ett brons. Tack o hej.

life´s good moments
2011-03-03 / 10:02:18 / Allmänt

Tiden går så himla fort, speciellt nu bara för att det är lov. Har haft det ganska fullt upp de senaste dagarna, umgåtts, tränat, fixat allt till helgen osv. Ikväll ska jag på handledarkurs med madre y padre, eftersom jag snart får börja önvningsköra så är det ju bra att redan nu göra bort det. Fyller ju år om..19 dagar! Nu hade jag tänkt packa klart allt, äta lite och sedan gå ut på en promenad med Tindra. Kommer befinna mig i gällivare hela helgen med mitt härliga lag för att spela lilla-vm! Blir nog super! Ha det bra!