trettiondeiniondenollnio.
2009-09-30 / 19:12:46 / Allmänt

Skoldan var fan askul today. Fast inte då ludde och marcus försökte stoppa ner godis i min bh, fyfan alltså luddde ;o Ska inte snacka så mycket mer om det, på hk:n höll jag på garva ihjäl mig åt jolla,marcus och joel. Haha, fick fan inge luft när jag garvade. Ajja, efter skolan drog jag in till stan med sanna o jenny, ända köpet var då klubbor och en t-shirt. Hittade även ett par skor jag vill ha. Har käkat tacos nyss och ska börja med alla läxor sen, idol ikväll blir det också! Imorron går vi ju halvdag, vad händer då ? Ingen aning ska nog umgås med nån ett tag iaf. PUSS ♥


sagoland.
2009-09-29 / 22:05:57 / Allmänt

Jag är så förbannad. Idag på träningen så började mitt knä att krångla igen, klarade träningen. Men nu värker det så jag vill ba skrika, fan vad less. Kanske måste vila ett tag, men jag vill ju verkligen inte det. Får se hur det blir, hoppas bara att det inte går sönder så jag måste operera skulle ju inte vara så kul.

Det är ju svinkallt ute, vinter typ, lr snart iaf. Höll på att frysa ihjäl idag bara jag tog ett steg utanför dörren, brr!

Vi var ju på rättegången idag, jag kan säga att jag tyckte faktiskt det var ganska intressant att lyssna på det där. Det var en man som begått ett narkotikabrott och sen hade han gjort mycket mer innan det, idiot ?

Igår brann våra grannars hus ner, ingen vet hur branden startades. Jag var inte här då det hände, jag befann mig på hockeyn. Men det måste ju ha varit riktigt obehagligt, det var föresten min bror som upptäckte att det brann. Tur bara att det inte var hos oss lr att de spred sig, brandbilen hann hit.

Ska plugga in spanska nu, men det går inte som jag vill. Ingenting verkar gå som jag vill just nu. Kanske blir så att imorron blir det istället min turdag ? Hoppas det!

Imorron blir det att dra in till stan med s&j, ska kolla om jag hittar ett par skor och lite mer. Jag är i stort behov av massa just nu. Men ha det bra, PUSS.




 
sanna,jakob,jonas,joel,jag,jenny! fyfan vilka minnen, sjukt längesen men jag kommer ihåg. haha, var bara tvugen att lägga in den ;D


måndag.
2009-09-28 / 22:18:49 / Allmänt

Dagen har varit great. Hockey nu ikväll med massa folk, och luleå vann md 2-0. Fan vad härligt!
Imorron ska vi tydligen på rättegång med klassen, höhö. Men skriver mer imorron. Måste börja ta en titt på engelska läxan till imorron som jag inte tränat ett dugg på ;o PUSS


söndag.
2009-09-27 / 21:20:00 / Allmänt

Lördagen var helt jäkla perfekt. Det var jättemycket folk på hockeyn, och jättekul. Luleå vann med 8-2 och jag var asglad! Sen var hela lördagskvällen riktigt kul, jag och ida var hemma hos min farmor i stan vid 11 på kvällen där vi också sov då. Sen idag gick vi in en sväng till stan och kollade skor och massa annat.

åh fyfan vad jag ångrar det, jag vill bara spola tbx tiden och göra om allt. Åhh.  fan vad less, jag dör.

 tur att du finns ida, du är min ängel gumman <3


lördag!
2009-09-26 / 11:55:04 / Allmänt

Gårdagen var helt bra. Hade träning efter skolan och sen blev det att duscha åså och sen drog jag till planja med massa folk, planja vann dessutom (y) Sen vid halv nio drog jag in till stan och träffade rebecka och tudda, träffade massa annat folk också som vi stod och snackade med. Sen drog vi till uh och chillade där etttag eftersom det började regna. Drog oss hemåt vid halv 11. Sen idag har min morgon bestått av att snacka i telefon med ida och tudda. Har just duschat och ska bege mig mot tudda vid halv 2. Hockey sen juh med massaaaaaa folk! Riktigt taggad för det ja. Men nu ska jag ringa ida, puss!

angelica, jag älskar dig med gumman.


dream on baby!
2009-09-23 / 21:35:59 / Allmänt


Jag har inte hunnit blogga sådär jättebra. Men det är lite fullrulle med skola,läxor,träningar och allt sånt.

Idag var jag på inpuls och träna, jag fick en chans att träna grstis där idag eftersom min brors hockeylag brukar ha träning där ibland. Så jag tog mig chansen att testa på body pump, det var rätt jobbigt med grymt skönt efteråt! Jag vill skaffa mig et gymkort när jag blir äldre, och det har redan jag,sanna och jenny pratat ihop oss om att vi ska göra.

Iallafall så hade vi även noprov idag. Det gick förjävligt. Sämsta provet ever. Alltå serist allt bara kopplade ur och gick fel, men så gick det ju typ för alla så tur att jag inte är ensam om det. Men lite jobbigt när man får betyg åde, vill ju som ha bra på varje prov då. Men jag minna och tudda snackade iaf om att nu jävlar ska vi bli riktigt duktiga i skolan och kämpa för våra betyg tills jul, go for it!

Min helg är räddad ;)
Fredag: Skola,träning sen till stan och umgås med angelica och nå mer folk och kolla på basket.
Lördag: Åka tidigt till tudda och göra oss klara för att gå på luleå hockey med massa folk.
Söndag: Chilla och plugga mest troligt.

Nu blir det att plugga in spanskaglosorna som är till imorron! PUSS

@ minnas place.
2009-09-21 / 17:16:35 / Allmänt

Sitter hos Minna nu. Vi har pluggat som bara den, men det har ju som inte gått nått vidare. Sen har vi varit till stan en sväng och jag har inhandlat en ny foundation, mascara och en t-shirt. Vi har även hunnit med att baka chokladbollar, mums! Men nu ska vi dra ut, sen blir det väll att ta bussen hem kring 7. Puss!

oops!
2009-09-18 / 22:30:39 / Allmänt

Jag glömde säga en rolig grej i förra inlägget.

HAHA, idag på skolan när jag, ida, lydia,marcus,philip och joel sitter runt ett bord på so:n. Alla håller på att knäcka fingara för att se vem som knäcker högst osv och så plötsligt.

marcus: Jag kan knäcka min tå!
alla:
åh, få höra då.
marcus: jaa.
Han knäcker sin tå och det låter riktigt högt, t.o.m vincent som sitter i andra änden av klassrummet hör.
tudda:hahahah, få höra igen!
marcus: men ne, man blir så himla trött i tån
alla: hahahahahhaha!

Jag är trött, jag har ont i ryggen och jag känner att allt är jobbigt. Nuvetni. Nu blir det filmtittande med bror (: <3

fredag.
2009-09-18 / 20:46:44 / Allmänt

JAG ÄR ÖVERGLAD! Vill ni veta varför ?! jag vet att ni vill..... Jag har fått ett ståplats årskort på luleå hockey! Jag älskar dig pappa, tack så mcyket!

Annars har dagen varit helt perfekt. Slog min tid på maxtestet, inhandlade en mössa och ett par örhängen när jag var med sanna och jenny på stan. Sen har jag bastat för att jag nästan hållt på att frysa ihjäl, sitter just nu och ser idol. Sen ska jag glo på film och sovaaaaaa. Ska snacka med Ida oxå, när hon då ringer ;D

just do it.
2009-09-17 / 21:18:54 / Allmänt

Jag vet inte varför jag bloggar. Jag har ingen lust, inget att skriva och det känns bara som ett måste. Men jag har varit ute och gått och pratat i teleofon med minna och tudda, ungefär det som min kväll bestått av, och att jag såg idol. Nu ska jag fortsätta skriva min brottshistoria på datorn så jag blir klar nån gång, is fan inte plugga som satan i helgen. Imorron får jag se hur det blir, antingen chillar jag hemma hela dan lr så är jag med mina söta vänner.

 jenny o jag i sommras.

onsdag.
2009-09-16 / 19:41:41 / Allmänt

Klart den dan jag skrattat mest på under dessa veckor sen skolan börjat. Alltså fyfan som jag garvat och mest på hk:n åt sanna,jenny,marcus,joel,jolla och massa. Jag orkar inte rabbla uppa allt för det var så extremt mycket! For iaf in till stan efter skolan och va med tudda o rebecka men köpte inget för har inga pengar. Men hittade massor jag skulle vilja ha, men det är ju inte så ovanligt. Måste plugga allt nu ikväll verkligen jättemycket, åh vad jobbigt men jag vill bara ha bort allt och jag har inte ens kollat på glosorna som är till imorron, dags att sätta igång ja. Men vi hörs!


living to love you.
2009-09-15 / 20:18:08 / Allmänt

Skoldan idag var rätt bra, jag jobbade ovanligt bra och fick mycket gjort. Sen så på matten satt jag minna och tuda i ett grupprum och höll på prata om en viktiga grejer och så ba kommer ludde,marcus,joel å jolla in och sätter sig också. Kul med sällskap visst, men jag ville verkligen höra vad det var minna o tudda hade att berätta och sen glömde vi ju såklart bort vad vi pratade om. Drog hem efter skolan och jag mådde jättedåligt där ett tag, men sen åt jag och allt blev bättre sen blev det ju då som sagt träning. Och vad gör jag om inte träffar på en viss person som alltid inträffar då jag minst anar det, haha. Jag har förövrigt pluggat spanska, skrivit på brottshistorian och så håller jag på med en bokreflektion, skulle vara rätt skönt att få det klart så förbannat snabbt som möjligt för jag är så less läxor. Men nu ska jag snacka me tudda och sen kanske gå ner till statoil och köpa choklad.

 jag älskar låten.

tisdag.
2009-09-15 / 16:51:49 / Allmänt

Träning nu! skriver senare.

måndag.
2009-09-14 / 21:19:31 / Allmänt

Jag är så grymt jävla glad. Dagen har bara varit bra på nått sätt. Hade ju match mot baik idag och vi vann med 5-1, och jag gjorde ett mål.Alla var astaggade och vi hade värsta cdspelaren med musik på högtst volym i omklädningsrummet. Fyfan vad sköööönt! Sprang ju maxtestet idag på skolna min tid blev 8.23, jag är inte nöjd med det så jag sattsar på högre nu på fredag. Jag ska se tv och plugga lite nu innan det blir att hoppa i säng.

Sheri - Hit and run ;]


söndag.
2009-09-13 / 13:39:06 / Allmänt

Sjukt lyckad dag och kväll det blev igår alltså. 13 spelare blev vi som for kiruna och spelade för vinst och så blev det också, med 2-0. Haha, har skrattat enormt mycket. Mest för killarna som kom in i omkläningsrummet när vi höll på duscha o byta om, fan vad less alltså så jobbiga. Sen för massa i bilen. Blev att gå ut å äta på kinaresturang efter matchen. Gott var det, sen köpte vi godis och åkte hem igen i minibussarna. Det blev allsång, skratta och massa mer. Jag älskar verkligen mitt lag, som elvira sa på resturangen. Jag håller bara med dig! Kom hem vid 1 igårnatt efter att ha blivit skjusad hem av rheymart o robert.

Denna söndag blir nog som alla andra, chilla,plugga och slö mig. Ska ladda redan nu för matchen imorron mot baik.
David guetta ft Akon - sexy bitch