today - wednesday
2010-08-31 / 16:32:13 / Allmänt

Började åtta och slutade två idag, att baar sluta en timme tidigare kändes jätteskönt. Har just lagat mat åt mig och Marcus. Måste tyvärr skippa träningen idag pga av att jag har så himla mycket att göra. Jag tycker det är helt fel att vi har fått såhär mycket skolarbete och läxor på så lite tid. No, so, engelska, matte...

Ska i allafall göra klart matteläxan som jag inte hann göra klart igår. Sen börja med so-arbetet. Imorgon blir det hur som helst en bra dag. Har sovmorgon och ska sen efter skolan in till stan med Sanna och Jenny. Sen imorgonkväll ska vi ut och äta på waldorf med laget och fira silvret vi vann i Umeå!  


när tiden går för fort
2010-08-30 / 22:00:11 / Allmänt

Jag känner bara att allt inte riktigt går som jag vill.  i n g e n t i n g.
Det har varit en hemsk dag. Gick i allafall bra att spela med f18 ikväll, vi spelade jättebra men förlorade tyvärr med 1-0. Men vi var värda att vinna!

Kommer inte somna på ett bra tag. Måste göra en no-läxa, matte-läxa och lite so arbete tills imorgon. Jag känner att jag inte riktigt hinner med de som krävs just för stunden. Ska hoppa i duschen nu och ta något att äta innan jag sätter igång. Spikmattan vore inte helt fel att få lägga sig på ett tag, men en lugn stund måste jag nog jaga för att få.

         
Vad vill du säga, när allting är sagt
och vad vill du känna, när någon tagit din makt ?



bad day
2010-08-29 / 21:52:58 / Allmänt

Filmen var väll ingen höjdare direkt, tur att vi hade gratis-biljetter.

Ska tvätta bort sminket och borsta tänderna nu.
Sen väntar min enormt MYSIGA SKÖNA STORA SÖTA ÄLSKADE SÄNG!

but you´ve got it all, believe it!
2010-08-29 / 12:26:15 / Allmänt

Vakna till en ny dag med nya möjligheter,
strunta i det som varit,
höst betyder mognad inte mörker.


 
Känns på något sätt som att jag har fått mycket bra gjort i helgen.
Jag avslutar söndagen med en mysig biokväll med söta tjejer.
Have a good night!

Bilder från igår som Sanna tog.


you are a cold blooded murderer
2010-08-28 / 22:28:05 / Allmänt

Matchen slutade 2-2, vi skulle ha vunnit, vi hade en avbytare, domaren sög.
Blev en sväng förbi frasses och sen en massa sjungade påvägen hem, hade ett litet miniparty för oss själva för att tänka bort ilskan.

Har tänt en massa ljus, och ligger i sängen med Melissa Horn på i högtalarna och Tindra nedanför mig. Ska avnjuta kvällen och sen sova. Imorgon blir det troligen en snäppet roligare söndag än de jag vanligtvis brukar ha. Men ha en bra kväll och sov sött!


genom eld
2010-08-28 / 10:43:51 / Allmänt

Min fredagskväll igår blev ganska tråkig. Såg en film vid 9 och somnade strax efter det.
Min lördagskväll kommer också gå bort,men inte blir det lika tråkigt. Ska iväg till Kalix med f15 och spela match, så satan om vi inte vinner!

Hade tänkt att gör aett tappert försök att städa rummet. De vill säga att dammsuga, dammtorka, städa garderoben och byta sängkläder står på listan.



fredag den tjugosjunde augusti
2010-08-27 / 15:26:14 / Allmänt

Äntligen helg! Den här veckan har gått enormt fort och glad är jag för det!
Den har inte varit jobbig alls och det känns ändå på nått sätt att det kommer gå bra fram till jul, hoppas jag. Sen får vi väll se vad som händer efter de då nationella och en hel del väntar. Men det tar vi då, nu är nu. Och nu är 27 augusti.

Kan säga att jag under dagen har jag nog mest jobbat flititgt som en liten myra på so:n, tiggt godis av Jakob, nästan somnat på svenskan. Men annars är det väll okej.

Ska inte träna idag. Kommer förmodligen ta ett lite lättare inpuls pass imorgon. Vi har blivit bortbjuda på middag ikväll inte för att jag är så sugen på det, men vad gör jag inte för god mat ? Får väll se om jag jag ids, eller om jag helt enkelt hittar på nått annat.






25 augusti
2010-08-25 / 18:10:17 / Allmänt

varit på stan med denna brud idag ;


Köpte ett par jeans, en fonda och trosor. Kollade även på skor men hittade inga. Nu ska jag käka och bara chilla. Är verkligen jättetrött jag vet inte vad det är med mig, men blir förhoppningsvis en tidig kväll!


how to be normal
2010-08-23 / 13:29:23 / Allmänt

Första skoldagen avklarad, känns inte mer än bra! Vi gick halvdag så det var ganska chill. Nu ska jag slå på en film och ta en powernap, blev inte många timmars sömn inatt.
Nått som är bra är att vi har bättre schema nu än förra året.
Vi slutar tidigare på tisdagar och har sovmorgon på onsdagar!





sommaren 2010
2010-08-22 / 20:53:24 / Allmänt

* Konfirmationen
* PSG
* Gothia
* Stockholm, Norrköping
* UFF
* Massa myskvällar
* Lk
* Musikens makt
* Träffat en massa nytt folk
* Sommarjobbat
* Härliga dagar med sött folk
* Grillkvällar
* Sanna och Jennys stuga
* Tältning
* Massa fotboll

            ♥


jag minns varenda scen ifrån vår film
2010-08-22 / 17:24:41 / Allmänt

Vilken kväll de blev igår! Verkligen jättebra. Oskar Linnros gjorde hela kvällen! Sista kvällen det händer nått nu innan skolan och de var så värt att gå dit för att se han, det var gratis så då kändes det ännu bättre!

Idag har vi haft match, tog hem en seger mot överkalix med 6-0!
Har badat badtunna och duschat, ska ta och käka nått och sen bara at de lugnt hela kvällen. Imorgon börjar skolan, känner bara att det är jobbigt. Sommaren har gått så himla snabbt, men den har varit hur bra som helst. Bästa sommaren hittils, jag har hunnit med så himla mycket och träffat så mycket nytt folk!
 







shake your body
2010-08-21 / 17:46:48 / Allmänt

Dagen har varit enormt långsam och jag har inte gjort särskilt mycket.
Jag har nyss ätit tacos och duschat en lång och varm dusch. Ska börja fixa mig och packa ihop lite grejer. Musikens makt ikväll med ett härligt gäng! Ska sen övernatta hos sanna och jenny tonight, de blir mys!

Tagga Zacke och Oskar Linnros! :)
Ha ne bra kväll!


ooa hela natten
2010-08-21 / 13:37:35 / Allmänt

Kvällen igår blev jättemysig! Vi befann oss på trolltjärn största delen av kvällen sen när det började bli lite för mörkt (läs:läskigt) så begav vi oss iväg mot sanna och jenny.

Är hemma själv, ganska skönt faktiskt. Taggar redan till ikväll, musiken är på högsta volym och städningen går finfint, snart klar! Sen ska jag röra ihop en god lunch!

Men uppdaterar innan jag far iväg.
Ha en bra dag!

överlycklig
2010-08-20 / 14:05:58 / Allmänt

Det är över, mitt sommarjobb. Har sommarjobbat i fem veckor, fan så skönt att det är över!
Får pengarna 25 augusti! Jag är stolt över mig själv!

Ikväll är det träning sen efter det blir det grillkväll med sött folk, kommer bli super! Imorgon väntar ännu en bra dag, life is good!


team
2010-08-18 / 21:26:33 / Allmänt


tänkte ba säga att jag gillar er  ♥