GOTT NYTT ÅR!
2010-12-31 / 13:20:07 / Allmänt

Ikväll smäller det, fan så härligt!Gott nytt år allihopa! 


never give it up
2010-12-31 / 00:51:09 / Allmänt


luleåhockey
2010-12-30 / 16:42:16 / Allmänt

Igårkväll samt natten blev rktigt roligt. Vi somnade nog starx efter två någon gång med krigade oss upp imorse och tränade årets sista träning. Det var grymt kul! Nu ska vi snart till coop aren för att se luleå-saik!

idag har jag namnsdag, lalala
2010-12-29 / 13:38:16 / Allmänt

Idag var jag och pappa till elgiganten och tänkte köpa min mobil, men då var tydligen mamma tvungen att vara med eftersom mitt abonnemang eller något tillhörde henne. Alltså får jag vänta ytterligare ett tag, men nu vet jag i allafall vilken det är som ska bli min. Måste lägga 2000 kr själv och det är inte riktigt så himla kul. Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med Tindra och sedan fara iväg till inpuls för ett hårt träningspass! Ikväll kommer sanna och jenny hit och övernattar, mer än mys!

introduce yourself
2010-12-28 / 23:23:38 / Allmänt

Chill att presentarea sig, såhär efter ett ganska många antal blogginlägg. Försöker i allafall, troligtvis känner nog de flesta mig som läser min blogg, men säkert inte alla. Jag heter Nathalie Collin. Jag är femton år nu förtiden, fyller 16 den 22 mars, vilket jag kom på är ju om (bara) 3 månader! Jag börjar alltså gymnsaiet nästa år, vilket program jag ska gå har jag inte bestämt mig för ännu. Men jag har lite planer. Jag är en aktiva fotbollstjej som älskar att spela fotboll, spelar i ett lag vid namn lsk/lira med helt underbara glada tjejer! Har spelat fotboll i ungefär 10 år och gillar det fortfarande lika starkt!

Vad ska man skriva ? Jag har ju fotboll, vänner, familjen osv som mina största intressen och som jag värdesätter högst. Jag gillar att ha kul, och göra vad jag känner för just i stunden. Bara jag mår bra och har kul känns livet riktigt härligt.

Nu då ? Hur jag är som person ? Galet svårt att beskriva, när jag bara ser mig som Jag. Jag är en glad tjej som gillar söta kommentarer och liknade, personer eller något i min omgivning som gör mig glad. Jag blir arg när jag eller någon annan blir dåligt eller orättvist behandlad, vilket klargörs tydligt då jag blir det. Ledsen när någon eller något gjort mig mycket besviken. Exalterad när något roligt eller spännande ska hända. Gnällig, när jag är hungrig. Jag är en sportig, kallar mig själv hurtig faktiskt för det mesta, då jag inte är hurtig är jag såklart lat. Ungefär en liten snabb inblick om mig.

cause it´s life
2010-12-28 / 21:53:32 / Allmänt


if you ever loved somebody put your hands up
2010-12-28 / 16:36:11 / Allmänt

Det har inte blivit mycket gjort idag. Jag har mesta dels befunnit mig i sängen och soffan. Fast jag har hunnit städa mitt rum, ätit lite för många nybakta bullar och vågat mig ut i det iskalla vädret. Ska fixa mig lite och sedan fara till all star med familjen och kolla på luleå - modo och käka lite!


we can dance until we die
2010-12-27 / 21:45:34 / Allmänt

Det blev ett stadsbesök även denna dag. Köpte ett par jeans som jag varit ute efter länge, äntligen! Kom hem strax efter två och tog då några minuters powernap, riktigt skönt. Ikväll har jag varit på träning i arcus i 2 h, det var väldigt härligt! Ska ringa och ha en konversation nu. Ha en bra kväll!

Igårkväll såg jag en riktigt hemsk film, det var som att man kände smärtan själv då man såg den: FROZEN


Tack för kommentaren, "hemlig beundrare" :)


mellandagsrea
2010-12-26 / 13:36:35 / Allmänt

Har befunnit mig i stan cirkus 2 timmar idag och bara hittat lite småsaker, fyndade inte alls så mycket på rean. Hade nog lite för höga förväntningar, men ska dit imorgon och försöka få med mig en bh och ett par jeans. Ska gå ut på en promenad med Tindra och föröska dra mig mig Marcus också. Hoppas att Luleås match visas på tv ikväll så jag har något att göra, skulle vara bra. Annars funderar jag på att agera kock lite senare!
 


one last chance to make it right
2010-12-25 / 22:36:46 / Allmänt

Tell me what you need
And i will find a way to stop the bleeding
You say the story´s ending
But i think it´s time to stop pretending
No more empty promises, they don´t exist


jag är nöjd
2010-12-24 / 22:40:35 / Allmänt

Jag är riktigt nöjd över mina julklappar jag fick. Julen har varit jättemysig - god mat, mysiga släkten - bra stämning - kalle anka och bara helt perfekt! Julen är trots allt väldigt mysig, och jag kan säga att julstämningen växte med dagen! Nu ska jag fortsätta se "tomten är far till alla barnen" och njuta av de sista timmarna av denna julafton, hoppas ni har haft en bra jul! Vann dessutom 125 kr på trisslotter nu ikväll!







+ nån småsak och en mobil som jag ska få till veckan! :)

Julafton!
2010-12-24 / 00:39:14 / Allmänt

GOD JUL ALLIHOPA! Ha nu en riktigt härlig och mysig jul!





23 december
2010-12-23 / 16:37:09 / Allmänt

Dan före dopparedan! Det är julafton imorgon men det känns verkligen inte som det, har ingen julkänsla alls, men tror ändå julen kommer bli jättemysig! Har nyss varit ute och kört skoter med min bror, alltså det är riktigt kul!Ikväll befinner jag mig med familjen hemma i soffan och spelar bingolotto, sviker inte traditionen.

let it shine
2010-12-22 / 22:33:32 / Allmänt

Efter träningen + ett hårt löppass är jag helt slut. Har bastat ett tag, gjort hårinpackning och ansiktsmask samt fått massage så känns det en aning bättre. Det är riktigt härligt nu efteråt så belönar mig själv med juleskum!


onsdag
2010-12-22 / 15:58:48 / Allmänt

Känslan av att vakna kring halv tolv imorse var galet skön, nu känner man att det är lov och jag känner mig mer utvilad än på länge. Dagen har inte bjudit på många roliga händelser. Har städat det sista, lagat mat, kollat på komediserier och vågat mig ut en sväng. Helt ärligt, det är 22 minus grader-jag drömmer om varmare breddgrader, jag drömmer om Thailand ♥

Ikväll beger jag mig till arcus för fotbollsträning med goa tjejer, alltid lika kul! Kvällen annars förblir nog lugn såhär en vanlig onsdagskväll, riktigt tråkig men ändå härlig gissar jag på. Men ha en bra dag!