tisdag.
2010-03-30 / 21:43:32 / Allmänt

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev förra veckan med allt som skulle hinnas innan påsklovet är slut, det är nu gjort! Inget mer pluggande tills efter vi har haft prao, känns underbart! Imorgon ska vi med klassen till umgdomsmottagningen, missar halva skoldan då också + att vi slutar tidigt.
Nu mina vänner ska jag se film sen sova, är helt slut!


*
2010-03-28 / 21:00:07 / Allmänt

Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen.
Så jag skrattar idag.


söndag
2010-03-28 / 19:18:16 / Allmänt

Helgen har varit almost perfect. Har sovit hos Sanna och Jenny hela helgen, hunnit spela match, haft konfaträff, varit på arcus och i stan, även pluggat och somnat redan 11 på lördagkväll.
Ja ungefär så har helgen varit.

fullt upp.
2010-03-24 / 16:25:37 / Allmänt

Lite tajt om tid just nu.
Det är 1,5 vecka kvar tills påsklovet och detta ska göras innan dess.
Spanska inlämning - översätta text.
Svenska redovisning, lämna in frågor.
No prov.
Matte prov & matteläxa.
So inlämning.

Så det är en hel del att göra, inte så säker på att jag kommer få så mycket gjort i helgen så ska börja redan nu, lär ju ta ett tag.


2010-03-22
2010-03-22 / 20:19:51 / Allmänt

Nuså, nu är jag 15! Känns underbart! Tack för alla gratulationer idag.


söndag
2010-03-21 / 17:04:19 / Allmänt

Kvällen igår blev jättebra! Härligt folk gjorde saken ännu bättre, det sjöngs, dansades, hoppades och en massa mer, lite otrevligheter också som kanske inte är alltför mysiga för att nämna här.
Men annars var väll kvällen rätt okej.

Idag har det varit fullt hus här. Släktkalas eftersom jag fyller år imorgon. En webbkamera, moppe ( som jag får välja snart ), en klocka, pengar och lite till blev mitt idag! Jag är hur nöjd som helst, tack för allt!

Nu ska jag plugga den närmsta timmen och försöka förstå mig på engelskan lite bättre, känns ändå som att provet på tisdag kommer gå bra. Bara att hoppas på det bästa! Sen måste jag ju läsa svensk boken, plugga spanska och matte också. Okej min kväll är förstörd, inte helt okej. Men nu är det bara 2 veckor kvar till lov och prao så är väll bara att stå ut. Bara 3 prov kvar, lite inlämningar och glosor & läxor. Kanske inte ska säga bara för det var en hel del.


Känn en doft av kärleken.
2010-03-20 / 12:02:06 / Allmänt

Jag och mamma har städat närmare en timme nu, jobbigt blev det men nu är det fint! Jag är ganska stolt faktiskt jag har nu pluggat in så jag kan alla 91 glosor som vi troligen kommer ha på provet. Ett bekymmer mindre. Men ska fortsätta plugga ett litet tag till tänkte jag.

Ska duscha sen också och vid 4 börja dra mig mot angelica och äta middag med brudarna och fixa oss. Tagga minus 30 ikväll!Kommer nog bli helbra. Har inte bestämmt vilka kläder jag ska ha heller, ska kanske ta och kolla ?
Ha en bra lördag!


fredag.
2010-03-19 / 20:09:02 / Allmänt

Dagen började med sovmorgon sen har det flytit på sen dess. Blev en tripp till stan med ebba,angelica och sanna - för att köpa minus 30 biljetter.

Nu ska jag bara chilla hela kvällen och kanske att jag tar fram svenskaboken för att läsa. Om jag orkar vill säga, ska lyssna på musik och städa undan det sista i rummet innan jag öppnar engelskaböckerna.

Men vi hörs imorgon gullosar!

onsdag
2010-03-17 / 21:33:42 / Allmänt

Helbra dag, det var enormt stressig men annars helt okej.

Ska inte plugga nånting ikväll, känns underbart. Istället ska jag stressa utterligare med lite grejer, slutar 12 imorgon eftersom det är friluftsdag och vi ska gå på isen. Så jag undrar vad jag tänker göra då, får väll se. Annars ska jag väll bara träna. Men jag har en hel del att göra innan jag får sömn så borde nog sätta igång + att jag inte kommer ha någon sovmorgon imorgon gjorde mig lite ledsen i ögat, måste dessutom vakna 06.15, kill me!

tisdag
2010-03-16 / 20:59:50 / Allmänt

Vilken tung dag det här blev, fast det lönade sig i slutet. Dagen har varit enormt seg, jobbig och bara allmänt tråkig. När jag kom hem åt jag bara snabbt och for iväg för att köra ett 2-timmars pass på inpuls. Ganska så härligt att träna, eftersom det var ett tag sen om man inte räknar med igår. Var helt slut efteråt! Sen har jag pluggat HK, kan nog det mesta så jag antar att provet imorgon kommer gå bra, om inte - är det nog nånting som är fel ja. Men nu ska jag byta från stolen till soffan och se desperate housewives som jag väntat på hela dagen! ☺


this is it
2010-03-15 / 22:57:21 / Allmänt

Jag är stressad, över allt känns det som. Det är mycket i skolan nu, jag har varit sjuk, ska börja träna igen. Och jag vet inte vad det är men när jag försöker slappna av så spänner jag mig ändå, det leder till att jag är oftast trött, har ont i kroppen och inte orkar mycket. Idag, hela mitt ansikte krampade ihop nu ikväll - mina käkar och kindben värker än. Så mamma har gett mig ansiktsmassage med det försvinner inte. Så ska lägga mig och sova nu och hoppas det blir bättre tills imorgon. Och inte nog med det, den här veckan kommer vara enormt stressig - jag menar det, hela veckan har jag fullt upp och jag ska måsta planera en massa innan torsdag och jag vet fan inte vad som händer men jag orkar bara inte, men nu är det ju som sagt måsten som ska hinnas med så får väll försöka.

En massa prov, läxor, förhör, friluftsdag, träningar, kördagen, party , minus 30 kanske ?, släktkalas på söndag, plugga matte ( jag ligger efter ) och ja ni ser, kan fortsätta men då orkar ni nog inte läsa.
Så jag avslutar det här med att säga; Jag hoppas att veckan kommer bli bra, för om det blir som vi har planerat våra småplaner kommer veckan bli great och jag kommer hinna med allt perfekt och pluggandet kan jag nog hinna klämma in där på söndag. Men nu är enda problemet, hur blir helgen ? Måste nog pratat ihop mig med folket imorgon!

Nu måste jag sova, klockan ringer 06.40.

only hope
2010-03-14 / 22:24:22 / Allmänt

Du ska aldrig blunda för sanningen, men du kan blunda för stunden.


only hope
2010-03-14 / 22:24:21 / Allmänt

Du ska aldrig blunda för sanningen, men du kan blunda för stunden.


only hope
2010-03-14 / 22:24:12 / Allmänt

Du ska aldrig blunda för sanningen,
men du kan blunda för stunden.


only hope
2010-03-14 / 22:23:27 / Allmänt

Du ska aldrig blunda för sanningen,
men du kan blunda för stunden.