måndag
2011-01-31 / 17:29:37 / Allmänt

Har just tryckt i mig massa plättar, kanske inte så smart att vara proppmätt och träning på det om en timme. Men det går nog bra, ska strax börja byta om och sedan bege mig till arcus! Kvällen kommer endast bestå av en massa pluggande. Skönt att vi slutar 11.30 imorgon i allafall!

welcome to the club
2011-01-28 / 20:37:22 / Allmänt

Fredagen blev riktigt bra. Har vandrat runt ett tag på stan med Jenny, vi fikade på wayne´s och bara kollade runt lite. Vi begav oss sedan hem till stengatan för att äta tacos, kolla på handbollsmatchen och var busiga! Jag hade önskat att jag var pigg, men seriöst, jag är enormt trött och det kommer nog bli en tidig kväll. Men det gör inget, kvällen kommer ändå bli rastlös. Imorgon har jag planer på att sova länge, jogga och kanske gå på hockey. Hockey, det var längesen, kanske är dags nu.
Ha en bra kväll sötisar!
 Bild från Gothia


times will change
2011-01-27 / 21:40:56 / Allmänt

Torsdagen har varit precis som vanligt, har gått en aning för segt. Kanske har berott på att jag inte sov många timmar inatt och därför varit trött mesta delan av dagen. Efter skolan har jag varit på stan med mamma, vi gick runt på stan för att inhandla lite nytt, solade och åt lite, mys!

Får väll se vad helgen har att erbjuda, än är det oplanerat men det återstår att se.


someone somewhere
2011-01-26 / 21:18:20 / Allmänt

     


open your eyes
2011-01-25 / 15:52:45 / Allmänt

Dagen har varit lugn till viss del. Har bara haft tre lektioner, och sedan besökte vi KH för att kolla på 50-öres föreställningen, som var enormt långtråkig. Har tagit en powernap alldeles nyss eftersom det inte blev många timmar sömn inatt så det behövdes. Ska fortsätta jobba med min no-rapport nu så att den blir klar så snart som möjligt, börjar bli lite less på NO. Något som inte gör saken bättre är ju att vi har KEMI i nationella, hade hoppats på biologi men icket. Får väll se hur det kommer gå då, kemi är inte min starka sida precis. Men, nu ska jag plugga och bara ta det lugnt. Skolavslutningen 2010


tårar, skratt, glädje, saknad
2011-01-24 / 19:53:38 / Allmänt

http://www.youtube.com/watch?v=uSMlIM9zLio
Ni måste kolla på denna video! Man får tårar, och mamma, så söt, började storgråta när vi såg detta.

all i want now is a white light moment
2011-01-23 / 15:42:17 / Allmänt

Helgen har gått lika fort som vanligt, men den har varit riktigt härlig. Fredagskvällen bestod av bastu med tjejerna sedan sov jag över hos Sanna och Jenny. Lördagen gick åt till att sola, gå på stan och en lugn hemmakväll med Marcus, vi roade oss med filmer, spel, mat och musik. Somnade starx efter ett vilket resulterade i att när jag vaknade imorse, även fast jag sovit åtta timmar, så var jag dötrött och det har hållt i sig. Har varit trött sedan jag steg upp, alltså varför ?  Gick ut och gick en promenad med Tindra i det kalla vintervädret i hopp om att bli lite piggare, men det hjälpte inte. Ska plugga spanska, engelska och matte nu ett tag.
Ikväll avstår jag från träningen pga mina vader, får väll passa på att se solsidan med start 20.00 då!

i like it
2011-01-20 / 18:21:10 / Allmänt

Detta har lugnt varit årets skrattdag, härligt! Har just tagit en powernap men känner mig ändå slö i hela kroppen, har bara sovit fem timmar inatt så jag är inte pigg dvs på bra humör. Har varit hos sjukgymnasten tidigare idag och tagit upp alla mina låsningar i ryggen vilket var enormt härligt. Imorgon är det äntligen fredag och jag tror minsann att den kommer blir riktigt bra! Har nyss tryckt i mig en aning för mycket kladdkaka som jag ångar kan jag säga, fick ont i magen nu såhär efteråt.

Känner mig totalt omotiverad till att dra igång att plugga, men jag tänker ta mig i kragen och plugga resten av kvällen. I varje fall tills jag är klar med några matteuppgifter och en bra bit på no-rapporten.

just something
2011-01-18 / 17:56:41 / Allmänt

Dagen har varit riktigt lugn, hade endast 4 lektioner och har sedan varit på stan med sanna & jenny, köpte en tröja och trosor, vi hann även med att sola också. Ska käka lite och byta om och sedan dra iväg på träning. Ikväll väntar no-plugg hela kvällen vilket jag inte ser fram emot.

 sommar ♥


när du nått toppen, kom ihåg mig då
2011-01-17 / 18:08:46 / Allmänt

Ikväll hade jag tänkt mig en pluggkväll och att lägga mig tidigt i hopp om att jag är pigg imorgon. Börjar 09.00 och slutar 14.00 imorgon, skönt med inte så lång dag. Hur som helst så ska jag se några avsnitt av solsidan nu!


GRATULERAR
2011-01-16 / 10:40:35 / Allmänt

Grattis brudar, 16 år, inte illa. Ha en riktigt bra dag babes!
 ♥


you know
2011-01-15 / 17:36:58 / Allmänt

Gårdagskvällen blev riktigt mysig. Befann mig hemma hos Elvira med hon och Jenny, vi hyrde film och myste! Idag har jag varit och firat min farmor som fyller 58! Ska äta pizza nu och ikväll ska jag bara ta det lugnt och ha en myskväll med familjen.


torsdag
2011-01-13 / 23:03:13 / Allmänt

Efter dagens skolarbete med matte, idrottsrapport och innebandylir var jag ganska trött. Tog en timmes powernap när jag kom hem och slösade bort alldeles för mycket dyrbar tid framför datorn. Begav mig sedan till arcus för ett två timmars långt träningspass. Känner mig verkligen trött så ska sova så fort som möjligt när jag är klar med lite nödvändiga saker som måste fixas. Imorgon är det en efterlängtad fredag, mest troligt ska jag till sjukgymnasten med ryggen, hinna med en tripp till stan och på kvällen ska jag umgås med Jenny och Elvira. Ha det bra!

things will changes
2011-01-12 / 20:12:57 / Allmänt

Skönt att so provet är bortgjort så man kan tänka på lite annat än detta pluggande för ett litet tag. Ikväll ska jag basta - göra hårinpackning, ansiktsmask, raka benen och få massage, riktigt härligt! Resterande veckan känns rätt bra, många söta fyller år i helgen, och resten av skolveckan verkar lugn.

i´m perfectly good at it
2011-01-10 / 16:32:33 / Allmänt


Måndagen avklarad och jag känner mig lättad, har inte varit så trött som jag förväntade mig. Drar mest troligt en sväng och tränar på inpuls ikväll eller till arcus och pluggar stenhårt!