onsdag.
2009-07-29 / 20:05:46 / Allmänt

Jag är inte trött, fast jag vakande tidigt idag. Jag steg upp halv 10, för att kunna somna ikväll. Men iaf for in till stan och var där med anton, vi pratade om typ allt och så, gick runt och sen gick vi mot norra hamn och gick där vid vattnet. For hem vid 1 nån gång då jag packade lite och sen for jag på träning, jag har fortfarande inte packat klart. Min kväll kommer däröfr bestå av att packa allting och sen komer nog jenny ringa ikväll oxå. Tidig morron imorron ska upp 06.00 och sen vi 7 åker vi till umeå, UFF FÖRFAN! (: <3 Uppdaterar direkt när jag kommer hem! :D
 
det är svårt för jag vet vad jag vill men samtidigt inte, om allt bara kunde falla på plats som i en dröm.

Sköt om er! ♥

tudda, glöm inte att jag kommer ringa dig imorron klockan 08.00, puss gumman!


elcykel!
2009-07-28 / 23:43:07 / Allmänt

Den här dagen har verkligen varit bra kan jag säga.

For in till tudda vid 11 och var där med hon och rebecka sen kom minna och vi 4 drog oss in till staden, där gjorde vi inte så mycket jag köpte nån niveagrej man har i ansiktet istället för foundation, haha enda köpet med 1200 i handen! men ska spara och köpa upp allt nästa gång jag får tid. Men iaf, vi träffade anton och hans två komppisar och snackade med dom ett tag, sen efter ett tag kom anton så gick vi med han, vi gick och lämnade av rebecka till elin och så gick jag tudda,minna och anton till nån skola och satte oss och pratade om typ ALLT! haha, fan vad roligt alltså. Sen iaf drog vi oss till blågåsen där vi oxå satt och snackade ett bra tag och sen kramade anton oss och skulle träffa nån annan, och jag var tvungen att bege mig mot träningen. Så jag bytte om och så hämtade angelica upp mig med hennes elcykel och skjussade mig till träning, tränade och sen cyklade vi tbx fast till bergnäset där jag också har spenderat min kväll. Nu ska jag bara chilla och städa mitt äckligt smutsiga rum, imorron blir det att packa hela dan. Får se vad som annars händer, men sköt om er sötnosar puss! <3

Elcykel är bara så chill, hehe. Fast moppe är bäst, jag vill köra nu! Men nästa år då jävlar!


kalix.
2009-07-27 / 20:49:57 / Allmänt

Hemma igen, från en hel dag i kalix. Det var verkligen kul, först hade vi nån träning, sen typ några frågot som man skulle besvara och vara i olika lag, sen match mot dom. Men det har varit supervarmt under hela dagen, och i slutet kändes mitt huvud som en stor tung sten, det bara sprängde! -.-

på vägen dit i bilen:
Elvira: KOLLA GETTERNA!
Alla: va vars?!?!?!
Tomas: Det är renar elvria.
Alla: HAHAHA! 

Igår blev jag 1700 kr rikare så imorron blire staden med girlsen, sen träning -.-

söndag.
2009-07-26 / 22:33:15 / Allmänt

FAN VAD LESS! damp oxå, nyss var allt skitbra, nu äre piss.

Kalix imorron på träningsläger hela dan, hoppas dt blir kul ;*
Ajja, ska snacka med tudda nu för jag behöver verkligen det.

lördag.
2009-07-25 / 21:08:03 / Allmänt

Jaa, kvällen var som sagt grymt lyckad igår, så jävla kul alltså. Det blev bv, vara med folk, träffa lite nya människor, höträsket, trolltjärn . YEPP, Natalie,Minna och Tudda, man kan inte ha roligare än dom, i promise.

For iaf hem idag vid 1 tror jag dt var, sen har jag inte roat mig med så mycket.  Min dator är iaf lagad nu så jag är glad igen kan man säga. Imorron kommer Malin,Emil och Leah hit sen har jag träning på kvällen, härligt ;* Blir nog att kanske vara med gustav nån dag oxå, vi kanske skulle dra till gropen.
Rap das armas- Cidinho & Doca.
Eminem- We made you.
Crossfire ft Al Azif- Lady

Ajja, nu ska jag slå på en beckfilm och prata klart med tudda och minna. <3

bästa kvällen/natten ever.
2009-07-25 / 04:26:25 / Allmänt

Förlåt för värsta emoinlägget igår, men jag var tvungen. Så fick ni se hur jag kände för tillfället.

Men nu är allting som super igen, jag älskar typ livet! Har spenaderat kvällen med massa folk, jag minna och tudda var i stan vid typ 6, sen drog vi till b-näset och hade så jävla kul, for till höträsket och hade svinkul! For till bv och träffade elin,emma,sara,mikaela,sanna,jenny och angelica, snackade med dom ett tag åså (: Sen for vi hem till minna och sen drog vi till konsum och träffade gustav, marcus och peter men nu berättar jag inget mer om kvällen/ men den vad kul som fan och jag kommer aldrig glömma den.
Nu ska vi skratta tills vi inte har nån luft kvar och jag ska snacka klart med gustav.
KYSSSSSSSSSS!

dampdampdamp!
2009-07-23 / 22:25:15 / Allmänt

Jag är så förbannat jävla less,arg,ledsen,sur och bara allt, fyfan vad lesssssss! Jag hatar allt för tillfället och jag vill bara dööööööööööööööööööö. Jag hatar vissa personer och allt går bara fel hela tiden, alla mina lampor i rummet har gått sönder. Min dator fick just virus, som den fått typ 3 ggr nu och typ alla bilder e borta förutom dom jag har på den här datorn, allt är borta och varför får cp;et virus typ 24/7, jag hatar min dator! Jag hatar allt, jag vill abra grina som jag typ just gjort i 3 timmar men jag vill grina mer, tror nog jag har slut på tårar. Åhhhhhhh. man kan nog inte vara lika arg som jag just nu, jag lovar er -.-

Skriver mer imorron, som fan att jag gör alltså.

låt hela världen se ditt vackra leende.
2009-07-21 / 13:14:19 / Allmänt

Gårdagen spenaderades med Minna. Vi for och solade och badade och träffade lite folk där, sen drog vi till stan, vi hyrde film, drog till minna, och sen drog vi hem till mig. Blev att se skräckfilm, rovdyr hette den, fan vad hemsk! Sen chillade vi järnet i båten i typ nån timme, gjorde ansiktsmask osv, mys vare. Nu ligger minna i min säng och läser VR och jag kollar bloggar. Hehhhh =)

Det är jäkla äckelväder idag, och vi som tänkte steka, lessss!
KYSS ;*
 stek.


söndag.
2009-07-20 / 00:28:49 / Allmänt

Nu har jag kommit hem från Norge, efter att ha varit borta sen i tisdags. Vi har fiskat, bestugit berg, skrattat, åkt in till centrum och shoppat, fotat, gått till en strand och plockat snäckor, gått långa promenader, sett valar och massa mer. Det blev en bilfärd hem idag på 7 timmar och efter att vi kommit hem vare 3 timmar till träning, det var en hård träning ska jag säga men så sjukt skönt att träna igen!

Har  pratat i telefon med tudda och minna i nån timme för ett tag sen, babes alltså gud vad jag saknar er.

Har får ni roa er med att kolla på ngr bilder av alla 500 jag tog ;*

 Från ett berg.
 min fisk, största av alla jag fick :( 5-6 kg.
 krabba.
 Min bror fick upp en torsk på 10 kg,höhö.
 här är man då glad.

Ajja, nu ska jag fortsätta med att snacka planer med ida, fan vad kul! (: <3

norge, here i come.
2009-07-13 / 21:42:40 / Allmänt

Dagen har bestått av att jag har varit med minna hela dan, vi drog till stan ett tag där jag köpte ett läppglans och en tröja. Sen drog vi till b-näset och var på bv osv. Massa moppar körde förbi överallt och vinkade och vi visste inte ens vem det var, och sen vare nå äckel där också, fyfan alltså! Ajja, kom typ hem för några minuter sen och ska packa klart allt, för imorron drar jag till Norge och blir där i ngr dar, vet inte exakt hur många men ni ser ju vilken dag jag återkommer här på bloggen. Ha det så bra här i Luleå nu under tiden jag är borta, hoppas bara att det inte blir superbra väder å jag missar det, de får gärna regna här medans jag e borta (a) Nu ska jag ut o springa (y) Puss på folket. Hörs! ♥!

Btw, smart som jag är så tappade jag bort mobilen i stan idag. Jag skulle ta upp den från minnas väska så varen inte där, jag fick verkligen panik så vi ringde till den så då vare nån som svarade och sa att det var på ecco i smedjan så vi kutade dit och fick det, tack för det alltså, jag hade verkligen panik där ett tag. Men jag har inget minne av att jag lämnade den där inne ? konsigt.


bada hela natten lång..
2009-07-12 / 01:23:35 / Allmänt

..hade jag gärna velat göra. Men iaf dagen har bestått av mitt sista jobb och nu är jag 1500 kr rikare, härligt säger jag bara! Sen så slöade jag i ngr timmar innan jag for upp till ngr i byn, linn ådom och badade bubbelpool i nån timme och sen såg vi film åså, kom alldeles nyss hem.

Imorron lr det blir ju idag, så drar jag till g-stad för att besöka sanna och jenny som jag inte pratat/träffat med på 4 veckor.
Och justfan, jag är så enormt glad. Min dator fick virus för ngr månader sen och jag trodde att alla bilder var borta, så förra veckan hittade jag precis ALLA bilder på våran andra dator, så nu har jag alla bilder igen och sitter just nu och kollar på bilder från då vi gick i 4.an, alltså seriöst. HAHA ;*

Har smsat med joel och dom är i gbg och spelar gothia den här veckan, fyfan vad kul att vara där, lite avis e ja..Ajja, jag är ju bara något pigg så sängen får vänta på mig i ngr timmar till! :)

Nån som är social, smsa vafan (mp) <3

here without you baby.
2009-07-11 / 00:13:40 / Allmänt

Du var allt jag hade, den jag sa allt till och på nått sätt kändes det som att du förstod mig, vilket jag verkligen tror. När jag var ledsen fanns du där, desamma när jag var hur glad som helst och kramade dig så hårt. Vi hade så himla kul tillsammans allt vi har gjort under alla dessa år. När jag kom till världen var du redan där och väntade på mig, du var alltid bredvid mig ,den som hållt koll på mig och funnits till tröst när ingen annan gjort det. Jag kommer ihåg alla minnen med dig, hur jag skrattat åt dig, hur jag lekt med dig min ängel under så lång tid. Jag ville aldrig släppa taget om dig när du var i min famn. Jag kommer verkligen aldrig glömma dig, aldirgaldrigaldrig. Det är alltid dig jag tänker på när jag hör en viss låt och så kommer det förbli tills jag dör, jag svär du var den mest underbaraste katten man kan ha. Gubben, jag saknar dig förävla mcyket. Jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka dig, bara att få hålla om dig i ngr minuter vore så enormt underbart. Jag minns fortfarande din doft, och din så sjukt mjuka gråa päls som jag alltid borrade ner mig i, det blev ett stort hål i mit iv när du försvann vännen. Jag vill bara spola tillbaka tiden då du var frisk och kunde springa och ha kul du med. Men sen den där dagen då du blev sjuk, kunde nästan inte gå och du blev bara sämre och sämre. Jag mådde så grymt dåligt under den tiden och jag visste inte hur det skulle bli med dig. Och den dagen då jag tog dig i min famn, du var så himla lugn. Jag kramade dig tusen gånger om jag släppte aldirg taget, jag grät i floder och sen när dom stack den där sprutan i dig och jag höll i din tass och kände hur du slutatde andas, det kändes som en kniv i hjärtat på mig. Det tog så förbannat hårt på mig att just detta hände. Allt stannade upp och jag grät i flera dagar, jag tänkte på dig vad som än hände. Och när jag har det svårt ibland vill jag verkligen att du ska finnas här hos mig så jag har nån att hålla om bara få känna tryggheten av dig mina underbara ängel. Jag kommer aldrig glömma dig, aldrig älskling. Jag ska tänka på dig tills graven. Jag som alltid kramade din kjuka päls, och nu har jag ingen sån att krama, så tomt..Jag brukar drömma om dig, att du ligger brevid mig men sen när jag vaknar upp och du inte är där känns det förjävligt. Från vaggan till graven babyboy, ilovu and i will remeber you. JAG SAKANR DIG GIZMO! <3

fredag.
2009-07-10 / 13:46:46 / Allmänt

Jaa, kvällen igår var så grymt lyckad. Jag och tudda drog till antnäs vid 6 och där mötte marcus och axel oss med marcus nya moppe, den var sjukt snygg. Snacka lite, sen drog vi vidare hem til marcus dit kom även william efter ett tag och philip därefter, vi såg taken. Så hemsk film alltså, stackars flickor. Sen snacka vi massa och skrattade som fan, sen drog vi ut ett tag och gick till ica, telefonsnack blev det oxå och sen så blev det "krig"  med mjölkörtsblommorna, haha fyfan alltså! (: Sen efter ett tag drog vi hem till marcus igen där vi typ chillade, satt vid datorn och garavde som fasen. Vid halv 11 drog william hem och sen vid 11 så drog vi ut då träffade vi sara,emmy och linda och var emd dom ett tag. Vid 12 lämnade vi sara o dom och gick hem till marcus igen där vi inte gjorde så mycket, vi har snackat om massa planer som kommer hända nästa sommar! och efter att alla vi har kommmit hem nu i sommar, puss på folket. (: Vid halv 1 drog jag och tudda hem till mig där vi snackade ett tag och vid 2 slockande vi.

Vaknade vid 12 imorse och har inte hunnit göra speciellt mycket. Snart så ska vi göra oss klara för att  dra oss mot staden, ska vara med tudda hela dagen/kvällen! :D <3

KYSSSSS!

torsdag.
2009-07-09 / 13:14:03 / Allmänt

Ah, jag vaknade för ungefär 45 min sen, härligt att sova!

Ska snart gå och käka nått och sen ska nog min bror skjussa mig så jag får hämta min moppe. Sen ska jag ringa tudda också, som nog kommer hit  vid 4 tiden och sen drar vi till antnäs och blir där hela kvällen med massa folk, partey! (:

Tack mamma, hon har städat hela min garderob. Jag orkade verkligen inte och då gjorde hon det. Men nu ska jag läsa ett nummer av VR som kom i brevlådan! KYSS <3

tisdag.
2009-07-07 / 21:26:10 / Allmänt

Chill dag, har sovit länge och jobbat lite. Nu ikväll har vi varit ue och glidit med båten, ska se film nu, kyss!
marcus kör.
 ;*